Okavango Delta

Okavango Delta

Botswana

Bekijk Botswana Reizen     Neem contact op

Shinde

Shinde

Shinde is een kleinschalige, luxe camp gelegen in de wildrijke privé concessie Shinde van de Okavango Delta in Botswana

Ligging van Shinde in Okavango Delta

Shinde ligt in de schaduw van grote bomen. De houtenboard walks verbinden de verhoogde lounge, bar en eetgedeelte met elkaar. Rond de boma kunt u ’s avonds, onder het genot van een drankje, de prachtige Afrikaanse sterrenhemel bewonderen. Het kleine zwembad biedt verkoeling op de warme momenten van de dag. De luxe safaritenten zijn voorzien van alle comfort.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

De mooiste rondreizen met Shinde:

10 dagen
Vanaf € 7.675,- p.p.
Luxe fly-in safari Botswana & ZimbabweLuxe fly-in safari Botswana & Zimbabwe

Shinde: land-based safari activiteiten

Shinde biedt een van de mooiste land-based safarimogelijkheden van Botswana. Luipaard en leeuw worden regelmatig gespot tijdens de ochtend of avond game drives. De concessie is eveneens het leefgebied van hyena, jakhals en wild cat. Wild dog en cheeta worden af en toe gezien. Olifant, buffalo, zebra en gnoe komen vooral in het droge seizoen voor. 

Shinde: water-based safari activiteiten

Wateractiviteiten van Shinde bestaan uit tochten in een mokoro (traditionele kano) en motorboot. De waterwegen vormen de habitat voor nijlpaarden en krokodillen. En natuurlijk trekt het waterrijke gebied vele vogelsoorten aan. Ook vissen (catch and release) behoort tot de mogelijkheden. Of verkent u het gebied liever tijdens een bush walk? 

Bekijk alle Botswana Rondreizen