Mashatu Game Reserve

Mashatu Game Reserve

Botswana

Bekijk Botswana Reizen     Neem contact op

Mashatu Lodge

Mashatu Lodge

Mashatu Lodge is een exclusieve lodge gelegen in het hart van Mashatu Game Reserve in het zuiden van Botswana.

Mashatu Lodge is gebouwd op een deck. Door de verhoogde ligging is er uitstekend zicht op de waterpoel waar wildlife regelmatig komt drinken. Geniet tussen de safari activiteiten door van een drankje in de bar terwijl u dieren ziet komen en gaan. Of neem een verfrissende duik in het zwembad.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Mashatu Lodge:

10 dagen
Vanaf € 7.675,- p.p.
Luxe fly-in safari Botswana & ZimbabweLuxe fly-in safari Botswana & Zimbabwe

Mashatu Lodge: Faciliteiten

De lounge heeft comfortabele stoelen en is de ideale plek om een boek te lezen of te relaxen. Bij helder weer wordt romantisch gedineerd rond het kampvuur van de traditionele boma. Er is nauwelijks lichtvervuiling in dit gebied, waardoor de sterren extra helder zijn. De ruime, luxe suites van Mashatu Lodge zijn van alle comfort voorzien.

Mashatu Lodge: Activiteiten

Tijdens een game drive en night drive in een open safarivoertuig laat de gids u kennis maken met het game reserve. Een andere manier om het reservaat te verkennen zijn wandelsafari’s, mountainbike safari’s en safari’s te paard. Mashatu Game Reserve heeft twee hides. Voor enthousiaste (amateur) fotografen biedt de lodge vele extra’s te huur. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Bekijk alle Botswana Rondreizen