Mashatu Game Reserve

Mashatu Game Reserve

Botswana

Bekijk Botswana Reizen     Neem contact op

Mashatu Game Reserve

Mashatu Game Reserve

Mashatu Game Reserve in Botswana is een 29.000 hectare groot privé reservaat in het beschermde natuurgebied dat bekend staat als Northern Tuli Game Reserve.

Mashatu Game Reserve is gelegen in het zuidoostelijk deel van Botswana aan de samenloop van de Limpopo en Sashe rivieren. Het landschap van Mashatu Game Reserve verschilt sterk met de rest van Botswana. De ruige rotsformaties en vele baobab bomen zorgen voor fraaie vergezichten die extra mooi zijn bij zonsondergang.

Bekijk alle Botswana Rondreizen

Mashatu Game Reserve staat bekend vanwege de vele olifanten. Ook leeuwen, luipaarden en wilde honden worden hier veel en vaak gezien!  Niet voor niets is Mashatu Game Reserve een geliefd gebied voor een safari in Botswana. Vanwege de ligging aan de noordgrens van Zuid-Afrika, wordt Mashatu Game Reserve ook vaak gecombineerd met een safari reis in Zuid-Afrika.

Ander wildlife dat u hier kunt verwachten is onder andere giraf, eland, hyena, bushbaby, aardwolf, bat-eared fox en jackal. Met meer dan 350 vogelsoorten is Mashatu Game Reserve een paradijs voor vogelliefhebbers. Het reservaat kent ook vele, eeuwenoude rotstekeningen van de San.

Bekijk onze rondreizen met Mashatu Game Reserve:

10 dagen
Vanaf € 7.675,- p.p.
Luxe fly-in safari Botswana & ZimbabweLuxe fly-in safari Botswana & Zimbabwe

Bekijk alle Botswana Rondreizen    of     Neem vrijblijvend contact op

Andere Wildparken in Botswana:

Behalve Mashatu Game Reserve heeft Botswana vele andere prachtige wildparken zoals: