Savuti

Savuti - Chobe National Park

Botswana

Bekijk Botswana Reizen     Neem contact op

Savute Safari Lodge: een geweldige lodge aan de Savuti Channel

Savute Safari Lodge

Savute Safari Lodge in Botswana is prachtig gelegen met uitzicht op de Savuti Channel. Het is een geweldige locatie om het Savuti deel van Chobe National Park te verkennen.

Savute Safari Lodge is kleinschalig. De ruime chalets met rieten dak liggen beschut onder camelthorn acaciabomen. De chalets staan op een verhoogd deck en zijn elegant ingericht met rustige, neutrale kleuren.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Savute Safari Lodge:

20 dagen
Vanaf € 6.545,- p.p.
Luxe rondreis Namibië & BotswanaLuxe rondreis Namibië & Botswana

Savute Safari Lodge: faciliteiten

Het centrale deel van de Savute Safari Lodge heeft een bar en een lounge met heerlijke ontspannende sofa’s. Ook het zwembad heeft uitnodigende ligbedden. Het deck is een ideale plek om wildlife te spotten dat bij de channel of waterpoel komt drinken.

Savute Safari Lodge: activiteiten

Savute Safari Lodge biedt game drives in open safarivoertuigen onder leiding van ervaren rangers aan. Behalve Savuti Channel wordt ook vaak Savuti Marsh in een game drive opgenomen. In een open 4WD voertuig gaat u op zoek naar leeuwen, wilde honden, hyena's, cheeta's, olifanten, buffels, giraffen en vele andere diersoorten. En in de Afrikaanse zomermaanden natuurlijk naar de migratie van zebra's en gnoes. Een bezoek aan eeuwenoude San rotstekeningen in de Gubatsa heuvels is eveneens mogelijk.

Bekijk alle Botswana Rondreizen