Okavango Delta

Okavango Delta

Botswana

Bekijk Botswana Reizen     Neem contact op

Kala Camp

Kala Camp

Kala Camp is gelegen diep in de Okavango Delta van Botswana. Het camp ligt afgelegen en kan uitsluitend als een fly-in safari worden bereikt. In een klein vliegtuigje gaat u dan naar de nabijgelegen airstrip.

Kala Camp is kleinschalig en biedt een persoonlijke service. De comfortabele safaritenten staan op een houten platform en zijn voorzien van en-suite badkamer. Vanaf de veranda geniet van u de prachtige, natuurlijke omgeving. Het centrale deel van Kala Camp heeft een eetruimte en lounge. Het kleine zwembad zorgt voor verkoeling op warme dagen.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Kala Camp:

20 dagen
Vanaf € 5.895,- p.p.
Rondreis Namibië Botswana ZimbabweRondreis Namibië Botswana Zimbabwe

Activiteiten van Kala Camp

Kala Camp biedt een grote keuze aan seizoensgebonden activiteiten aan. Verken de waterwegen van de Okavango Delta tijdens een motorboottocht. Of juist in een mokoro: een traditionele kano die met een lange paal door een gids wordt voortgeduwd. Geruisloos vaart langs papyrus en waterlelie, met allee het geluid van vogels om u heen. Zowel de motorboottocht als mokorotocht kunnen worden gecombineerd met een bush walk op een van de eilanden in de Okavango Delta.

Safari's worden gemaakt in een open safari voertuig. De game drive wordt begeleid door een deskundige gids die u uitgebreid informeert; over wildlife, ecosystemen en veel meer. In dit gebied van de Okavango Delta komen grote kuddes olifanten en buffels voor. Vaak om de voet de gevolgd door leeuwen op zoek naar een feestmaal.