Okavango Delta

Okavango Delta

Botswana

Bekijk Botswana Reizen     Neem contact op

Kanana: een luxe tented camp, diep in de Okavango Delta

Kanana

Kanana ligt diep in de Okavango Delta van Botswana, op een van de eilanden met vele vijg- en palmbomen. Een labyrint van lagunes bedekt met waterlelies, eilandjes met palmbomen, vogelrijke moerassen, meanderende waterwegen en onder water gelopen vlaktes bepaalt de omgeving.

Exclusief voor Kanana is de nabijgelegen broedplaats voor vogels. In de maanden juni-november wemelt het van de activiteit en kunt u reigers, ooievaars en pelikanen aantreffen. De vogels, en met name de jongen, trekken roofvogels en krokodillen aan, wat tot een spectaculair schouwspel kan leiden.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Kanana:

20 dagen
Vanaf € 6.545,- p.p.
Luxe rondreis Namibië & BotswanaLuxe rondreis Namibië & Botswana

Kanana: Faciliteiten 

Kanana is een kleinschalige camp met ruime en luxe safaritenten die op een houten deck staan. De tenten bieden veel privacy en tegelijkertijd verblijft u binnen comfortabele afstand van het restaurant, de bar en de gezellig lounge met uitzicht over de Xudum rivier. De plunge pool geeft heerlijke verfrissing op een warme dag. Romantisch slapen onder de sterrenhemel kan op het sleepoutdeck dat enkele kilometers van het camp is verwijderd.

Kanana: Activiteiten

Kanana biedt vele activiteiten, zowel landbased als waterbased. Game drives vinden plaats in open 4WD voertuigen in de ochtend, middag en avond. De kristalheldere waterwegen kunt u verkennen in een mokoro of motorboot. Ook zijn bush walks, vissen en cruises tijdens zonsondergang mogelijk.

Bekijk alle Botswana Rondreizen