Luxe reizen Botswana

                                     Botswana

                                            Luxe reizen

Alle Luxe Reizen Botswana     Neem contact op

Luxe reizen Botswana

Onze luxe reizen door Botswana nemen u mee naar de mooiste safari parken. Botswana is een van de meest luxe safaribestemmingen van Afrika.

Luxe reizen Botswana heeft niet alleen te maken met comfort. Juist de ligging van de accommodaties maken de luxe lodges uniek: met zicht op een waterpoel waar veel wildlife komt drinken bijvoorbeeld.

In Botswana vindt u weinig reizigers en veel, heel veel wildlife. Ook dit geeft een reis een luxe en exclusief gevoel. Niet voor niets is Botswana hét land waar veel natuur- en wildlife films zijn opgenomen. De grote diversiteit aan landschappen maakt reizen door Botswana zo aantrekkelijk. Telkens spot u wilde dieren in een andere habitat, waardoor een sighting nooit hetzelfde is. 

Bekijk alle Luxe Reizen Botswana

Mooiste Luxe Reizen Botswana:

10 dagen
Vanaf € 4.475,- p.p.
Luxe rondreis Botswana met privé gidsLuxe rondreis Botswana met privé gids
20 dagen
Vanaf € 6.545,- p.p.
Luxe rondreis Namibië & BotswanaLuxe rondreis Namibië & Botswana
10 dagen
Vanaf € 7.675,- p.p.
Luxe fly-in safari Botswana & ZimbabweLuxe fly-in safari Botswana & Zimbabwe
11 dagen
Vanaf € 4.675,- p.p.
Fly-in safari Botswana & Victoria FallsFly-in safari Botswana & Victoria Falls

Luxe Reizen Botswana: verschillende manieren van reizen

Tijdens een fly-in safari gaat u in een klein vliegtuigje van de ene luxe accommodatie naar de andere. Dit kunnen exclusieve lodges zijn of luxe tented camps. Laat u niet op het verkeerde been zetten. Luxe tented camps hebben niets met kamperen te maken. De grote safaritenten zijn van alle comfort en gemakken voorzien.

De safari's vanuit de luxe accommodaties worden door professionele gidsen begeleid. Hun deskundigheid en ervaring staat garant voor indrukwekkende safari belevingen. Kom oog in oog te staan met imposante wilde dieren en geniet van onvergetelijke zonsondergangen. 's Avonds is het ook genieten: van culinaire hoogstandjes van de chef en voor de liefhebber heerlijke wijnen. Dit alles in een sfeervolle setting met kaarslicht en natuurlijk het knapperend hout van de boma.

Een andere vorm van luxe rondreizen door Botswana zijn de luxe mobiele kampeersafari's. U reist met privé gids en safarivoertuig door de prachtige wild- en natuurparken van Botswana. Terwijl u safari's maakt wordt het camp verplaatst naar een volgende exclusieve locatie. Hier geen andere reizigers, alleen u en de gids. En wildlife natuurlijk, dat kan gewoon in het camp komen. De ruime, comfortabele safaritenten zijn voorzien van goede bedden en eigen sanitair. Met de heerlijke maaltijden bereid door de kok, zal het ook de innerlijke mens aan niets ontbreken.

Luxe reizen Botswana: combineren met andere landen

De luxe reizen door Botswana zijn goed te combineren met andere landen in Afrika. Voor de hand ligt een bezoek aan de machtige Victoria Falls. Deze kunt u zowel vanuit Zimbabwe als vanuit Zambia bewonderen.

Een reis door Namibië kan goed worden gecombineerd met een reis door Botswana. U kunt er dan zelfs voor kiezen om een self drive te combineren met een fly-in safari. Zoals bijvoorbeeld beschreven in deze Luxe rondreis Namibië en Botswana.

Een andere aanrader is om het 'vergeten' zuiden van Botswana, zoals het Mashatu Game Reserve in Tuli Block, te combineren met Okavango Delta.

Bekijk alle Luxe Reizen Botswana