Luxe reizen Zambia

                                   Zambia

                                        Luxe reizen

Alle Luxe Reizen Zambia     Neem contact op

Luxe reizen Zambia

Onze luxe reizen door Zambia laten we u het ongerepte van deze safari bestemming zien. Vakantie in Zambia staat synoniem voor afgelegen plekken, kleinschalige accommodaties en onvergetelijke safari's.

De verscheidenheid aan safari's is enorm: van game drives, night drives, kanosafari's, bootsafari's tot ballonsafari's. En niet te vergeten de vele mogelijkheden voor korte en lange wandelsafari's.

Bekijk alle Luxe Reizen Zambia

Mooiste Luxe Reizen Zambia:

9 dagen
Vanaf € 6.495,- p.p.
Safari Zambia Kafue National ParkSafari Zambia Kafue National Park

Tijdens onze luxe rondreizen verblijft u in intieme camps en exclusieve lodges. Kleinschalig en dichtbij de natuur. Vakkundige gidsen laten u wilde dieren van zo dichtbij mogelijk zien. Tussen de safari's door kunt u heerlijk relaxen op uw veranda. Wie weet krijgt u onverwachts bezoek van olifanten. De accommodaties zijn op bijzondere locaties gelegen en staan bekend vanwege hun persoonlijke service. En natuurlijk wordt u verwend met uitstekende maaltijden.

Een luxe reis door Zambia kan worden gecombineerd met een van de buurlanden, bijvoorbeeld Botswana of ZImbabwe. Of wat dacht u van een strandverlenging aan het immense Lake Malawi?

Bekijk alle Luxe Reizen Zambia