Luxe reizen Zambia

Zambia

Luxe reizen

Luxe reizen Zambia

Luxe reizen Zambia

Onze luxe reizen door Zambia laten we u het ongerepte van deze safari bestemming zien. Vakantie in Zambia staat synoniem voor afgelegen plekken, kleinschalige accommodaties en onvergetelijke safari's. De verscheidenheid aan safari's is enorm: van game drves, night drives, kanosafari's, bootsafari's tot ballonsafari's. En niet te vergeten de vele mogelijkheden voor korte en lange wandelsafari's.

Tijdens onze luxe rondreizen verblijft u in intieme camps en exclusieve lodges. Kleinschalig en dichtbij de natuur. Vakkundige gidsen laten u wilde dieren van zo dichtbij mogelijk zien. Tussen de safari's door kunt u heerlijk relaxen op uw veranda. Wie weet krijgt u onverwachts bezoek van olifanten. De accommodaties zijn op bijzondere locaties gelegen en staan bekend vanwege hun persoonlijke service. En natuurlijk wordt u verwend met uitstekende maaltijden.

Een luxe reis door Zambia kan worden gecombineerd met een van de buurlanden, bijvoorbeeld Botswana of ZImbabwe. Of wat dacht u van een strandverlenging aan het immense Lake Malawi?

9 dagen
Vanaf € 5.595,- p.p.
Safari Zambia Kafue National ParkSafari Zambia Kafue National Park

Bekijk meer luxe reizen Zambia

Op reis naar

Offerte aanvraag

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvraag

Contactgegevens

Fair Mundo Travel
Tesschenmacherstraat 43
7415 CS Deventer

+31 (0) 570 605 735
info@fairmundotravel.nl

Aangesloten bij

SGR VvKR

Reacties

Lees wat klanten over ons zeggen

Reacties bekijken