Mana Pools National Park

Mana Pools National Park

Zimbabwe

Bekijk Zimbabwe Reizen    Neem contact op

Vundu Camp

Vundu Camp

Vundu Camp is gelegen middenin Mana Pools National Park in Zimbabwe. Het camp ligt op de oevers van de Zambezi rivier in de luwte van bos met oude vijgebomen, wilde mangobomen en ebonybomen.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Vundu Camp: Faciliteiten

De lounge en eetruimte van Vundu Camp staan op een open, verhoogd platform en hebben daardoor prachtig zicht op de Zambezi rivier en de floodplains. Het is een heerlijke plek om te relaxen. Ook de tented chalets van Vundu Camp hebben zicht op de rivier.

Vundu Camp: Activiteiten

Hoogtepunt tijdens uw verblijf in Vundu Camp is de grote kans op het spotten van wilde honden. Niet alleen tijdens een game drive in een open safarivoertuig, maar ook tijdens een wandelsafari. Onvergetelijk is de eerste ontmoeting te voet met wilde honden!

Tijdens de safari activiteiten van Vundu Camp valt natuurlijk nog veel meer te spotten. U maakt ook kans op het zien van leeuw, luipaard, cheeta, hyena en olifant. Grote kuddes buffels worden regelmatig gespot, net als kudu’s, elanden, zeba’s, impala’s. En natuurlijk maakt een kanosafari over de Zambezi rivier het mogelijk om nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten te zien vanaf het water. 

Bekijk onze rondreizen met Vundu Camp:

Bekijk alle Zimbabwe Rondreizen