Groepsreizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika                           

Kleinschalige groepsreizen                       

Alle Groepsreizen Zuid-Afrika          Neem contact op

Groepsreizen Zuid-Afrika

Bekijk alle Groepsreizen Zuid-Afrika

Onze groepsreizen Zuid-Afrika zijn kleinschalig. Bij ons geen grote groepen die in grote gezamenlijkheid ergens op af gaan, maar juist een kleine groep gelijkgestemden.

De meeste groepsreizen Zuid-Afrika hebben maximaal 12 deelnemers. De deskundige, gekwalificeerde gids is Engelssprekend en laat u kennismaken met alle ins en outs van Zuid-Afrika, de geschiedenis, natuur, cultuur en wildlife.

Veel vertrekdata voor groepsreizen Zuid-Afrika hebben een gegarandeerd vertrek. De groepsreis gaat dan sowieso door. Andere vertrekdata hebben een minimum aantal deelnemers van twee of vier personen. Dit verschilt per route. Onze kleinschalige groepsreizen zijn een ideale manier om Zuid-Afrika in alle rust en in een aangenaam reistempo te ontdekken.

Bekijk alle Groepsreizen Zuid-Afrika

Populairste Groepsreizen Zuid-Afrika:

17 dagen
Vanaf € 2.550,- p.p.
Rondreis Zuid-Afrika: Johannesburg - KaapstadRondreis Zuid-Afrika: Johannesburg - Kaapstad
16 dagen
Vanaf € 2.780,- p.p.
Groepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & BotswanaGroepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & Botswana

Activiteiten tijden Groepsreizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika wordt ook wel "De wereld in één land" genoemd. Hiermee wordt verwezen naar de enorme veelzijdigheid van dit immense land. Waar u ook naar op zoek bent, in Zuid-Afrika zult u het vinden.

Van Big Five in wildparken, ongerepte stranden, gastvrije bevolking tot indrukwekkende natuur, bijzondere geschiedenis en heerlijke wijnen, Zuid-Afrika biedt het allemaal. Het is niet moeilijk om tijdens een reis allerlei verschillende activiteiten te ondernemen. De meeste groepsreizen Zuid-Afrika bieden dan ook een grote afwisseling.

In onze groepsreizen Zuid-Afrika zijn vrijwel alle activiteiten bij de prijs inbegrepen. Daar waar er veel mogelijkheden zijn en u zelf een keuze kan maken uit het aanbod, zijn de activiteiten niet inbegrepen. In dat geval zal de gids u lokaal helpen bij het boeken van uw gekozen activiteit.

Bekijk alle Groepsreizen Zuid-Afrika

Verschillende typen Groepsreizen Zuid-Afrika

Er zijn verschillende typen groepsreizen. Voor Zuid-Afrika bieden we zowel kampeer groepsreizen als accommodatiegroepsreizen aan. Soms is de route vrijwel hetzelfde en kunt u kiezen uit kamperen of accommodaties. Soms zijn er routes die alleen als kampeer groepsreis of alleen als accommodatie groepsreis worden uitgevoerd.

Groepsreizen Zuid-Afrika: bekende en minder bekende routes

Een belangrijke route voor een groepsreis in Zuid-Afrika is die van Johannesburg naar Kaapstad. Er worden belangrijke highlights bezocht zoals Kruger National Park, Panoramaroute, Drakensberg, Hermanus, Kaapse Wijnlanden en natuurlijk Mother City, zoals Kaapstad ook wel wordt genoemd.

Niet alle mogelijke groepsreizen staan al op onze website vermeld. Neem gerust contact met ons op als uw favoriete route niet er niet bij staat.

Groepsreizen Zuid-Afrika in combinatie met andere landen

Een groepsreis door Zuid-Afrika kan uitstekende gecombineerd worden met andere landen in Afrika, zoals Namibië, Botswana, Zimbabwe of Mozambique.

Bekijk alle Groepsreizen Zuid-Afrika