Groepsreizen Zimbabwe

Zimbabwe

Kleinschalige groepsreizen

Groepsreizen Zimbabwe

Een groepsreis door Zimbabwe laat u kennis maken met dit prachtige land. Zimbabwe wordt geroemd vanwege de uitstekend opgeleide gidsen en dat merkt u tijdens safari's, wandeltochten, neushoorn trackings en tal van andere activiteiten die er mogelijk zijn.

Onze groepsreizen door Zimbabwe zijn kleinschalig, er zijn maximaal 12 deelnemers. Vele data hebben gegarandeerd vertrek. We bieden accommodatie groepsreizen en kampeer groepsreizen aan.

Bekijk alle Groepsreizen Zimbabwe

Mooiste Groepsreizen Zimbabwe:

16 dagen
Vanaf € 2.490,- p.p.
Groepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & BotswanaGroepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & Botswana

De meest bekende highlight in Zimbabwe zijn de Victoria Falls. De watervallen zijn in vrijwel elke groepsreis opgenomen. En dta is niet voor niets: het is indrukwekkend om het water over een breedte van circa 1.700 meter 100 meter naar beneden te zien storten. Hwange National Park is een groot wildpark waar prachtige safari's gemaakt kunnen worden. Dat geldt ook voor het magische Mana Pools National Park, gelegen aan de Zambezi rivier. Matobo National Park biedt een combinatie van safari's, geschiedenis en cultuur. De eeuwenoude rotstekeningen getuigen dat dit het leefgebied was van de San. Ook vindt u vindt het graf van Cecil Rhodes, de grondlegger van Rhodesië. Great Zimbabwe Ruins heeft een aantal goed bewaard gebleven ruïnes, overblijfselen van een machtig rijk uit de 13e tot 15e eeuw. Een groepsreis door Zimbabwe is uitstekend te combineren met buurlanden zoals Zuid-Afrika, Botswana, Zambia en Mozambique.                                                                                                                                                                                  

Bekijk alle Groepsreizen Zimbabwe