Groepsreizen Zimbabwe

Zimbabwe                            

Kleinschalige groepsreizen                      

Alle Groepsreizen Zimbabwe          Neem contact op

Groepsreizen Zimbabwe

Bekijk alle Groepsreizen Zimbabwe

Een groepsreis Zimbabwe laat u kennis maken met dit prachtige land. Zimbabwe wordt geroemd vanwege de uitstekend opgeleide gidsen en dat merkt u tijdens safari's, wandeltochten, neushoorn trackings en tal van andere activiteiten die er mogelijk zijn.

Onze groepsreizen Zimbabwe zijn kleinschalig, er zijn maximaal 12 deelnemers. Veel data hebben gegarandeerd vertrek. Andere data hebben een minimum aantal deelnemers of twee of vier personen. We bieden accommodatie groepsreizen en kampeer groepsreizen aan. De groepsreizen worden begeleid door twee gekwalificeerde, deskundige gidsen.

Bekijk alle Groepsreizen Zimbabwe

Populairste Groepsreizen Zimbabwe:

16 dagen
Vanaf € 2.780,- p.p.
Groepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & BotswanaGroepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & Botswana

Bezienswaardigheden tijdens Groepsreizen Zimbabwe

Zimbabwe is een fantastisch land met uitgestrekte natuur, gastvrije bewoners en indrukwekkende wildparken. De meeste wegen zijn geasfalteerd en van redelijke goede kwaliteit, zeker voor Afrikaanse begrippen. De meeste nationale parken hebben juist veel gravel- en zandwegen en zijn lastiger begaanbaar. Gelukkig geen probleem voor de ervaren chauffeur van de groepsreis. Zo bent u ontspannen op reis en hoeft u alleen te genieten van de prachtige natuur en de wilde dieren.

De meest bekende highlight in Zimbabwe zijn de Victoria Falls. De watervallen zijn in vrijwel elke groepsreis opgenomen. En dat is niet voor niets: het is indrukwekkend om het water over een breedte van circa 1.700 meter 100 meter naar beneden te zien storten.

Hwange National Park is een groot wildpark waar prachtige safari's gemaakt kunnen worden. Dat geldt ook voor het magische Mana Pools National Park, gelegen aan de Zambezi rivier.

Matobo National Park biedt een combinatie van safari's, geschiedenis en cultuur. De eeuwenoude rotstekeningen getuigen dat dit het leefgebied was van de San. Ook vindt u hier het graf van Cecil Rhodes, de grondlegger van Rhodesië.

Great Zimbabwe Ruins heeft een aantal goed bewaard gebleven ruïnes, overblijfselen van een machtig rijk uit de 13e tot 15e eeuw.

Bekijk alle Groepsreizen Zimbabwe

Verschillende typen Groepsreizen Zimbabwe

We bieden verschillende typen groepsreizen Zimbabwe aan. Zo kunt u gaan kamperen. Wenst u wat meer comfort? Dan is de accommodatie groepsreis iets voor u. Sommige routes bieden zowel als kampeerreis als accommodatiereis aan. Voor andere routes moet uit een van beide typen kiezen.

Niet alle groepsreizen Zimbabwe worden al op onze website vermeld. Mocht u uw gewenste reis of route niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Groepsreizen Zimbabwe in combinatie met andere landen

Een groepsreis Zimbabwe is uitstekend te combineren met buurlanden zoals Zuid-Afrika, Botswana, Zambia en Mozambique.                                                                                                                                                                                  

Bekijk alle Groepsreizen Zimbabwe