Groepsreizen Botswana

Botswana

Kleinschalige groepsreizen

Groepsreizen Botswana

Groepsreizen naar Botswana hebben reizigers ontzettend veel te bieden. Naast prachtige landschappen en natuur staat Botswana vooral bekend als safaribestemming.

Doordat wij kleinschalige groepsreizen aanbieden heeft u alle tijd en rust om te genieten van al het moois Botswana te bieden heeft. Sommige groepsreizen hebben gegarandeerd vertrek, andere hebben een minimum aantal deelnemers van twee of vier personen.

Bekijk alle Groepsreizen Botswana

Mooiste Groepsreizen Botswana:

11 dagen
Vanaf € 1.720,- p.p.
Groeps kampeersafari Botswana HighlightsGroeps kampeersafari Botswana Highlights
7 dagen
Vanaf € 2.250,- p.p.
Luxe groeps kampeersafari BotswanaLuxe groeps kampeersafari Botswana
16 dagen
Vanaf € 2.490,- p.p.
Groepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & BotswanaGroepsreis Zuid-Afrika, Zimbabwe & Botswana

In een mokoro de Okavango Delta op, wild spotten tijdens safari's in Moremi Game Reserve of Savuti, een bootsafari over de Chobe rivier in Chobe National Park, het is allemaal mogelijk. Een bezoek aan de San in Central Kalahari Game Reserve of het bewonderen van Baines Baobabs op de zoutpan in Nxai Pan National Park, maken een groepsreis door Botswana compleet.

Accommodatie Groepsreizen en Kampeer Groepsreizen Botswana

Naar Botswana bieden we zowel accommodatie groepsreizen als kampeer groepsreizen aan. Tijdens de accommodatiereizen verblijft u in mooi gelegen guesthouses, tented camps of lodges. De groeps mobiele kampeersafari's in Botswana zijn best avontuurlijk. U overnacht in de bush op campsites die niet omheind zijn. Dichter bij de natuur is niet mogelijk. Groeps mobiele kampeersafari's kunnen op verschillende niveaus worden aangeboden. Standaard is met verblijf in koepeltenten en slapen op een foam matrasje op de grond. De luxe mobiele kampeersafari heeft grotere tenten, stretchers en en-suite, privé sanitair.

Bekijk alle Groepsreizen Botswana