Groepsreizen Botswana

Botswana                               

Kleinschalige Groepsreizen                         

Alle Groepsreizen Botswana          Neem contact op

Groepsreizen Botswana

Bekijk alle Groepsreizen Botswana

Onze groepsreizen Botswana zijn bij uitstek geschikt voor natuur- en wildlife-liefhebbers. Naast de prachtige landschappen en natuur staat Botswana vooral bekend als safaribestemming.

Doordat wij kleinschalige groepsreizen Botswana aanbieden heeft u alle tijd en rust om te genieten van al het moois het land te bieden heeft. Sommige groepsreizen hebben gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de groepsreis altijd doorgaat, zelfs als u de enige bent die de reis heeft geboekt. Andere groepsreizen hebben een minimum aantal deelnemers van 2 of 4 personen.

Bekijk alle Groepsreizen Botswana

Populairste Groepsreizen Botswana:

9 dagen
Vanaf € 3.365,- p.p.
Luxe mobiele kampeer reis Safari BotswanaLuxe mobiele kampeer reis Safari Botswana
21 dagen
Vanaf € 3.560,- p.p.
Groepsreis Namibië, Botswana & Victoria FallsGroepsreis Namibië, Botswana & Victoria Falls

Activiteiten tijdens Groepsreizen Botswana

Tijdens een groepsreis door Botswana kunnen allerlei activiteiten worden ondernomen. In een mokoro de Okavango Delta op, wild spotten tijdens safari's in Moremi Game Reserve of Savuti, een bootsafari over de Chobe rivier in Chobe National Park, het is allemaal mogelijk. Een bezoek aan de San in Central Kalahari Game Reserve of het bewonderen van Baines Baobabs op de zoutpan in Nxai Pan National Park, maken een groepsreis Botswana compleet.

Accommodatie Groepsreizen Botswana

Tijdens de accommodatie groepsreizen verblijft u in mooi gelegen guesthouses, tented camps of lodges. De keuze in accommodatie groepsreizen die uitsluitend door Botswana gaan, is minder groot dan in kampeer groepsreizen. Dit omdat in de national parken van Botswana weinig accommodaties zijn. En de accommodaties die er zijn, zijn veelal duurdere lodges en tented camps. Accommodatie groepsreizen Botswana zijn daarom luxe groepsreizen of hebben een route die niet door de nationale parken gaat. Dit laatste hoeft overigens geen probleem te zijn. Zo kan bijvoorbeeld het noorden van Chobe National Park prima in een accommodatiereis worden opgenomen.

Bekijk alle Groepsreizen Botswana

Kampeer Groepsreizen Botswana

Kampeer groepsreizen bieden u de meeste keuze in routes door Botswana. De zogeheten groeps mobiele kampeersafari's zijn best avontuurlijk. U overnacht in de bush op campsites die niet omheind zijn. Dichter bij de natuur is niet mogelijk. Groeps mobiele kampeersafari's kunnen op verschillende niveaus worden aangeboden. Standaard is met verblijf in koepeltenten en slapen op een foam matrasje op de grond. De luxe mobiele kampeersafari heeft grotere tenten, stretchers en en-suite, privé sanitair.

Combineer Groepsreizen Botswana met andere landen

Botswana grenst in het oosten aan Zimbabwe. De indrukwekkende Victoria Falls liggen daarmee binnen het bereik van vele groepsreizen door Botswana.

Maar ook een combinatie met buurlanden als Namibië en Zuid-Afrika bieden mogelijkheden voor prachtige groepsreizen. Onze meest geboekte groepsreizen zijn Groeps rondreis Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana en Groepsreis Namibië, Botswana en Victoria Falls. Bekijkt u de uitgebreide dagprogramma's en u begrijpt waarom dit onze toppers zijn voor groepsreizen met landencombinaties.

Bekijk alle Groepsreizen Botswana