Groepsreizen Zambia

Zambia

Kleinschalige groepsreizen

Groepsreizen Zambia

Onze groepsreizen door Zambia worden uitgevoerd in een kleine groep. Er gaat een Engelssprekende gids mee. De groepsreizen zijn kleinschalig en hebben veelal een maximum van 12 deelnemers. 

Tijdens de groepsreizen staan safari's centraal. Zambia is de bakermat van de wandelsafari's. Ook worden er game drives, bootsafai's en kanosafari's gemaakt.

Bekijk alle Groepsreizen Zambia

Mooiste Groepsreizen Zambia:

15 dagen
Vanaf € 2.620,- p.p.
Groepsreis Victoria Falls & NamibiëGroepsreis Victoria Falls & Namibië
16 dagen
Vanaf € 2.840,- p.p.
Groepsreis Zambia MalawiGroepsreis Zambia Malawi

Veel Zambia groepsreizen beginnen of eindigen bij de Victoria Falls in Livingstone. Deze "rook die dondert" is dan ook een indrukwekkende highlight. Groepsreizen die uitsluitend door Zambia gaan, bezoeken de belangrijkste wildparken van het land zoals South Luangwa National Park, Lower Zambezi National Park en Kafue National Park. Door de vele diersoorten en grote populaties zijn dit safaribestemmingen bij uitstek. Zambia is een relatief onbekende bestemming met als plezierige bijkomstigheid dat er geen massatoerisme is. Ander pluspunt van Zambia is de variatie in safari's die mogelijk is zoals game drives in open jeeps, wandelsafari's met scout en kanosafari over de Zambezi rivier. Sommige groepsreizen overnachten zelfs op een eilandje in de Zambezi rivier!

Verschillende soorten Groepsreizen Zambia

Sommige groepsreizen naar Zambia verblijven in accommodaties, sommige op campsites. Daarnaast zijn er groepsreizen waarbij het verblijf in accommodaties en kamperen wordt afgewisseld. We bieden ook groepsreizen aan die Zambia combineren met andere landen zoals Zimbabwe, Botswana, Malawi of Mozambique.

Bekijk aal Groepsreizen Zambia