Groepsreizen Zambia

                                       Zambia

                            Kleinschalige groepsreizen

Alle Groepsreizen Zambia          Neem contact op

Groepsreizen Zambia

Bekijk alle Groepsreizen Zambia

Onze groepsreizen door Zambia worden uitgevoerd in een kleine groep. Er gaat een Engelssprekende gids mee. De groepsreizen zijn kleinschalig en hebben veelal een maximum van 12 deelnemers. 

Tijdens de groepsreizen staan safari's centraal. Zambia is de bakermat van de wandelsafari's. Ook worden er game drives, bootsafari's en kanosafari's gemaakt.

Sommige groepsreizen combineren Zambia met andere landen zoals Malawi. Het is ook mogelijk dat enkel de Victoria Falls in Zambia wordt gecombineerd met een groepsreis door andere landen in Zuidelijk Afrika.

Bekijk alle Groepsreizen Zambia

Populairste Groepsreizen Zambia:

16 dagen
Vanaf € 3.280,- p.p.
Groepsreis Zambia MalawiGroepsreis Zambia Malawi
15 dagen
Vanaf € 2.760,- p.p.
Groepsreis Namibië & Victoria FallsGroepsreis Namibië & Victoria Falls

Veel Zambia groepsreizen beginnen of eindigen bij de Victoria Falls in Livingstone. Deze "rook die dondert" is dan ook een indrukwekkende highlight. Groepsreizen die uitsluitend door Zambia gaan, bezoeken de belangrijkste wildparken van het land zoals South Luangwa National Park, Lower Zambezi National Park en Kafue National Park. Door de vele diersoorten en grote populaties zijn dit safaribestemmingen bij uitstek.

Zambia is een relatief onbekende bestemming met als plezierige bijkomstigheid dat er geen massatoerisme is. Ander pluspunt van Zambia is de variatie in safari's die mogelijk is zoals game drives in open jeeps, wandelsafari's met scout en kanosafari over de Zambezi rivier. Sommige groepsreizen overnachten zelfs op een eilandje in de Zambezi rivier!

Bekijk alle Groepsreizen Zambia

Verschillende soorten Groepsreizen Zambia

Sommige groepsreizen naar Zambia verblijven in accommodaties, sommige op campsites. Daarnaast zijn er groepsreizen waarbij het verblijf in accommodaties en kamperen wordt afgewisseld. We bieden ook groepsreizen aan die Zambia combineren met andere landen zoals Zimbabwe, Botswana, Malawi of Mozambique.

Bekijk alle Groepsreizen Zambia