Groepsreizen Malawi

Malawi                             

Kleinschalige groepsreizen                      

Alle Groepsreizen Malawi         Neem contact op

Groepsreizen Malawi

Bekijk alle Groepsreizen Malawi

Groepsreizen Malawi zijn een uitstekende manier om het prachtige land te verkennen. Malawi is een zeer gevarieerd land waardoor een groepsreis veel afwisseling in natuur en activiteiten kent.

Onze groepsreizen door Malawi zijn kleinschalig. Het maximum aantal deelnemers is 12 personen; geen massatoerisme dus. En Malawi leent zich bij uitstek voor routes off the beaten track.

Bekijk alle Groepsreizen Malawi

Populairste Groepsreizen Malawi:

16 dagen
Vanaf € 3.280,- p.p.
Groepsreis Zambia MalawiGroepsreis Zambia Malawi

Mogelijkheden van Groepsreizen Malawi

Malawi is een zeer gevarieerd land. Hierdoor zijn de activiteiten tijdens een groepsreis ook divers. Zo gaat u op safari, maakt u avontuurlijke wandelingen, geniet u van lokaal geproduceerde thee en koffie en komt u helemaal tot rust op het strand van Lake Malawi.

U kunt in accommodaties verblijven of op campsites. Voor sommige routes is een combinatie van accommodaties en kamperen mogelijk.

Groepsreizen Malawi in accommodaties

Voor sommige routes door Malawi geldt dat tijdens de groepsreis overnacht wordt in accommodaties. Geniet van het comfort van een goed bed en een eigen badkamer.

Bekijk alle Groepsreizen Malawi

Kampeer Groepsreizen Malawi

De meeste groepsreizen door Malawi zijn kampeerreizen. Hierdoor bieden kampeerreizen qua route meer keuzemogelijkheden. In het algemeen geldt dat u zelf de koepeltenten moet opzetten en afbreken. Er wordt gebruik gemaakt van het sanitair van de campsite.

Tijdens sommige groepsreizen worden accommodaties afgewisseld met kamperen. 

Groepsreizen Malawi Zambia

Een groepsreis Malawi kan gemakkelijk worden gecombineerd met buurland Zambia. Het wereldberoemde wildpark South Luangwa National Park in Zambia ligt niet ver van de grens met Malawi. Maar ook andere Zambiaanse nationale parken kunnen worden gecombineerd met een groepsreis door Malawi. Zo ervaart u tijdens de rondreis het beste van twee landen!

Bekijk alle Groepsreizen Malawi