Kafue National Park

Kafue National Park

Zambia

Bekijk Zambia Reizen     Neem contact op

Busanga Plains Camp

Busanga Plains Camp

Busanga Plains Camp is gelegen op Busanga Plains, in het noorden van Kafue National Park in Zambia. Dit deel van het park is uitsluitend in het droge seizoen bereikbaar. Dan veranderen de ondergelopen vlaktes in wetlands met sappig grasland, geliefd bij vele grazers.

Gnoes, zebra’s, sable antilopen, roan antilopen, puku’s en lechwe’s komen in grote getalen voor in de buurt van Busanga Plains Camp. En natuurlijk worden deze prooidieren op de voet gevolgd door roofdieren als leeuwen, luipaarden, cheeta’s en wild dogs. De wetlands vormen een paradijs voor vogels die hier in ontelbare aantallen aanwezig zijn.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze rondreizen met Busanga Plains Camp:

9 dagen
Vanaf € 6.495,- p.p.
Safari Zambia Kafue National ParkSafari Zambia Kafue National Park

Busanga Plains Camp: Faciliteiten

Busanga Plains Camp is een kleinschalig camp in deze ongerepte wildernis. Het voorzien van een eetruimte, veranda en zwembad. Op het verhoogde deck kunt u heerlijk relaxen en genieten van wildlife, natuur en rust. De comfortabele safaritent is voorzien van en-suite openlucht badkamer met toilet en bucket shower.

Busanga Plains Camp: Activiteiten

De activiteiten die Busanga Plains Camp aanbiedt zijn afhankelijk van het seizoen en bestaan uit bootsafari's en game drives of een combinatie van beide. 

Bekijk alle Zambia Rondreizen