South Luangwa National Park

South Luangwa National Park

Zambia

Bekijk Zambia Reizen     Neem contact op

Flatdogs Camp

Flatdogs Camp

Flatdogs Camp ligt bij de main gate van South Luangwa National Park in Zambia. Het camp ligt op de oevers van de Luangwa rivier.

Flatdogs Camp biedt zicht South Luangwa National Park dat aan de overzijde van de rivier is gelegen. Het camp wordt regelmatig door wildlife bezocht. Olifanten, nijlpaarden en andere wilde dieren lopen regelmatig tussen de safaritenten en chalets door. 

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?     Bel of Mail ons 

Bekijk onze rondreizen met Flatdogs Camp:

12 dagen
Vanaf € 5.195,- p.p.
Rondreis Zambia MalawiRondreis Zambia Malawi

Faciliteiten Flatdogs Camp

Flatdogs Camp heeft safaritenten, chalets, een tented house en een treehouse. Het zwembad met ligbedden is een fijne plek om tussen safari's door te ontspannen. Blijf wel opletten want olifanten worden ook bij het zwembad gespot; soms drinken ze zelfs uit het zwembad. Er is een bar en restaurant. De menukaart heeft een ruime keuze.

Activiteiten Flatdogs Camp

Flatdogs Camp biedt game drives en night drives in een open safarivoertuig en wandelsafari’s aan. De safari activiteiten zijn onder leiding van een gekwalificeerde gids. Tijdens de wandelsafari gaat een bewapende scout mee. Ook is het mogelijk om een lokaal dorp of het conservation project te bezoeken. 

Bekijk alle Zambia Rondreizen