South Luangwa National Park

South Luangwa National Park

Zambia

Bekijk Zambia Reizen     Neem contact op

Three Rivers Camp

Three Rivers Camp

Three Rivers Camp in Zambia is gelegen op een fantastische locatie in het zuiden van South Luangwa National Park. Het luxe bush camp biedt zicht op de Luangwa rivier, terwijl rechts de monding van de Kapamba en links de Lusangazi rivier te zien zijn. De naam voor het camp was daarmee geen moeilijke keuze.

Dit afgelegen deel van het nationale park staat garant voor een exclusieve safaribeleving. Hier komen maar weinig medereizigers terwijl er een uitstekende concentratie wildlife is.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze voorbeeldreizen met Three Rivers Camp:

Three Rivers Camp: Faciliteiten

Three Rivers Camp heeft een elegante lounge, bar en eetruimte. De vuurplaats heeft een comfortabele zithoek. Centraal in het camp ligt een waterpoel. De safaritent staat op een verhoogd platform. De en-suite badkamer is voorzien van een binnen- en buitendouche. ’s Nachts wordt het hoge privé omgetoverd tot een romantische plek om te slapen onder de sterren.

Three Rivers Camp: Activiteiten

Three Rivers Camp biedt game drives en walking safari's aan. Beide eindigen vaak met een night drive om nachtdieren te spotten. Ook is het mogelijk om een walking safari tussen camps te maken.

Bekijk alle Zambia Rondreizen