Kafue National Park

Kafue National Park

Zambia

Bekijk Zambia Reizen     Neem contact op

Musekese Camp

Musekese Camp

Musekese Camp ligt in het noordelijk centrale deel van Kafue National Park in Zambia. Het kleinschalig bushcamp is prachtig gelegen aan een lagune nabij de Kafue rivier. In dit afgelegen deel van Kafue National Park is het aantal reizigers zeer beperkt terwijl het er rijk is aan wildlife.

Landschappelijk is het er verbluffend mooi, vooral als het windstil is en de bomen en bush weerspiegelt worden in het strakke water. Het loont zich overigens ook om tijd in het camp door te brengen. In het droge seizoen verzamelen grote kuddes olifanten en vele andere diersoorten zich in en rond het camp. De grote katachtigen houden zich in het lange gras verscholen tot een geschikt moment om aan te vallen. Actie is nooit ver weg. 

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze voorbeeldreizen met Musekese Camp:

9 dagen
Vanaf € 6.495,- p.p.
Safari Zambia Kafue National ParkSafari Zambia Kafue National Park

Museke Camp: Faciliteiten

In het centrale deel van Musekse Camp bevinden zich een gezellig lounge, bar en eetruimte. Op een groot houten deck wordt ‘s avonds vaak gedineerd. Er is een boma met kampvuur dat uitnodigt voor een drankje voor of na het diner. De safaritent heeft een rieten dak en is voorzien van en-suite badkamer met doorspoeltoilet en bucket shower. Een grote veranda, over de hele lengte van de safaritent, biedt zicht op de lagune.

Museke Camp: Activiteiten

Museke Camp organiseert game drives, tijdens deze game drives wordt op zoek gegaan naar wilde dieren. Een wandelsafari legt de nadruk meer op kleinere zaken die tijdens een game drive meestal over het hoofd worden gezien. Een boottocht over de Kafue rivier is de meest relaxte vorm van safari’s maken. Natuurlijk is dit het leefgebied van nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten, maar ook leeuwen en luipaarden worden regelmatig op de oevers gespot.

Bekijk alle Zambia Rondreizen