South Luangwa National Park

South Luangwa National Park

Zambia

Bekijk Zambia Reizen     Neem contact op

Island Bush Camp

Island Bush Camp

Island Bush Camp in Zambia is gelegen op de oevers van de Luangwa rivier in het zuiden van South Luangwa National Park. Het kleinschalige, rustieke camp ligt ver weg van de gebaande paden waardoor u verzekerd bent van een pure bush beleving.

De chalets van Island Bush Camp staan op een verhoogd platform en daardoor heeft u vanuit de chalets goed uitzicht op de rivier en bush.

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?    Bel of Mail ons

Bekijk onze voorbeeldreizen met Island Bush Camp:

Island Bush Camp: Faciliteiten

Het centrale deel van Island Bush Camp bestaat uit een lounge, eetruimte en bar. Het rieten dak is om de bomen heen gebouwd. Er is een boma waar ’s avonds rond het kampvuur ervaringen met andere safariliefhebbers worden gedeeld. Het bush camp beschikt over beperkte elektriciteit. Het camp wordt sfeervol verlicht met paraffine lampen.

Island Bush Camp: Activiteiten

Walking safari’s worden ’s ochtends en ’s middags aangeboden en begeleid door een bewapende scout. Ook is het mogelijk om een walking safari tussen twee bush camps te maken. Het camp biedt eveneens game drives aan. Na zonsondergang wordt een spotlight gebruikt om nachtdieren te spotten.De en-suite badkamer is voorzien van toilet en bucket shower met warm water.

Bekijk alle Zambia Rondreizen