South Luangwa National Park

South Luangwa National Park

Zambia

Bekijk Zambia Reizen     Neem contact op

Kafunta River Lodge

Kafunta River Lodge

Kafunta River Lodge in Zambia is gelegen aan de Luangwa rivier.

De Luagnwa rivier biedt een schitterend uitzicht op de rivier en het uitgestrekte landschap van South Luangwa National Park, dat vanuit de accommodatie goed te zien is. 

Heeft u vragen over deze accommodatie of wilt u meer weten?     Bel of Mail ons 

Kafunta River Lodge: Faciliteiten

De safarilodge heeft een ruime lounge en eetruimte die gebouwd zijn om een wilde mangoboom. De houten veranda en de hide bieden zicht over de uitgestrekte vlaktes en de nabij gelegen waterpoel die ’s avonds is verlicht. Er is een zwembad en hot tub.

Bekijk onze rondreizen met Kafunta River Camp:

Kafunta River Lodge: Activiteiten

Kafunta River Lodge biedt diverse activiteiten aan. Onder leiding van een deskundige gids worden ochtend en middag game drives gemaakt in een open 4WD. De night drives vergroten de kans op het spotten van actieven roofdieren (waar onder de luipaard waar South Luangwa zo bekend om is) en nachtdieren. De walking safari’s worden begeleid door een gekwalificeerde gids en bewapende scout.

Een spa behandeling of bezoek aan lokaal dorp behoort ook tot de mogelijkheden. De chalet heeft een rieten dak en is voorzien van en-suite badkamer. Vanaf de privé veranda kunnen olifanten regelmatig van dichtbij worden gezien.

Bekijk alle Zambia Rondreizen