4x4 4WD Autohuur Namibië, Botswana, Zuid-Afrika

Fair Mundo Travel

4x4 4WD Autohuur met of zonder kampeeruitrusting

Vraag een Offerte aan 

4x4 Zambia Autohuur

Zambia bestaat uit enorme wildparken die uitstekende ontdekt kunnen worden in een 4x4 auto. De infrastructuur in de nationale parken is uitdagend te noemen. Zandwegen, modder en gravel vragen om goed onderhouden en gedegen wagens met krachtige 4WD. We leveren huurauto's uitsluitend met een uitstekende verzekering. Een hele zorg minder!

Hieronder vindt u een selectie uit ons ruime aanbod van 4x4 auto's in Zambia. Staat uw merk of type er niet bij, neem dan contact met ons. We adviseren u graag.

4x4 Zambia autohuur zonder daktentent en kampeeruitrusting

Dze categorie 4x4 huurauto is geschikt voor een reis met verblijf in accommodaties.

Vraag Offerte aan

4x4 Zambia autohuur met daktenten en kampeeruitrusting

Dit is de meest gebruikte 4x4 om te gaan kamperen in Zambia. Alle kampeerspullen worden bijgeleverd van daktent en slaapzakken tot potten,pannen, tafel en stoelen. Natuurlijk is ook apparatuur aanwezig om veilig op pad te kunnen, zoals een aircompressor.

Vraag Offerte aan

4x4 Zambia autohuur Bush Campers

Een 4x4 bush camper combineert het vrije gevoel van in de natuur te zijn met alle mogelijk comfort. De daktent is ruim en koste echt weinig moeite om op te zetten. Extra voorzieningen zoals een chemisch toilet en een warme douche, zorgen ervoor dat het u zelfs bij kamperen in de bush aan niets ontbreekt.

Vraag Offerte aan

4x4 Autohuur in Zambia begint meestal in Livingstone bij de Victoria watervallen of in Lusaka, de hoofdstad van Zambia. Favoriete wildparken om te bezoeken zijn South Luangwa National Park, Lower Zambezi National Park en Kafue National Park