4x4 4WD Autohuur Namibië, Botswana, Zuid-Afrika

Fair Mundo Travel

4x4 4WD Autohuur met of zonder kampeeruitrusting

Vraag een Offerte aan 

4x4 Namibië Autohuur

Namibië is een super geschikte bestemming voor een selfdrive in een 4x4 auto. We benoemen expliciet de 4x4 huurauto omdat de meeste kilometers in Namibië zullen worden afgelegd op gravelwegen. Dit vereist een kwaliteit goede 4WD, zowel voor comfort als voor veiligheid.

De meest gevraagde 4WD staan hier gepubliceerd en is een deel van ons ruime aanbod. Zoekt u een ander type of ander merk, neem dan contact met ons. We adviseren u graag.

Namibië 4x4 Autohuur zonder daktentent en kampeeruitrusting

Deze categorie 4x4 wagens zijn geschikt voor degenen die in alle vrijheid door Namibië wil reizen. De auto is niet voorzien van kampeerspullen waardoor het noodzakelijk is om in accommodaties te overnachten.

Vraag Offerte aan

Namibië 4x4 Autohuur met daktenten en kampeeruitrusting

Houdt u van kamperen? Dan zijn deze 4WD auto's iets voor u. Geniet vanuit uw daktent van de natuur, het landschap en de wilde dieren. 's Ochtends rits u de daktent open en ziet de lucht rood kleuren door de opkomende zon. De auto's en tenten zijn van alle gemakken voorzien.

Vraag Offerte aan

Namibië 4x4 Autohuur Bush Campers

Geniet u van het buiten zijn en van de vrijheid van kamperen, maar wilt u wel wat luxe? Dan voelt u zich in een bush camper helemaal thuis. Het opzetten en inklappen van de daktent gaat moeiteloos, waardoor het geen probleem is om de tent nog een keertje in te klappen voor een vergeten boodschap. Of nog even te gaan liggen voor een siësta voordat u weer op pad gaat voor de middag safari, bijvoorbeeld in Etosha National Park.

Vraag Offerte aan

De meeste klanten starten hun 4x4 autohuur in Windhoek, de hoofdstad van Namibië. In het geval u verschillende landen met elkaar combineert, is het ook mogelijk om de huurauto op te halen in bijvoorbeeld Kaapstad, Johannesburg, Maun of Victoria Falls.