4x4 4WD Autohuur Namibië, Botswana, Zuid-Afrika

Fair Mundo Travel

4x4 4WD Autohuur met of zonder kampeeruitrusting

Vraag een Offerte aan 

Botswana 4x4 Autohuur

Botswana is een prachtig land maar de infrastructuur is beperkt waardoor het huren van een 4x4 auto noodzakelijk is, zeker als u zelf door de nationale parken wilt rijden. De sandtracks zijn uitdagend en afhankelijk van het seizoen moet u modder, klei en river crossings verwachten. Dit vereist een gedegen, jonge en goed onderhouden wagen, iets wat bij onze autohuur vanzelfsprekend is. Net als de uitstekende autoverzekering.

In Botswana hebben we een ruim aanbod aan 4x4 auto's. Hieronder staan de meest gangbare wagens. Gaat uw voorkeur uit naar een ander merk of type, neem dan contact met ons.

Botswana 4x4 Autohuur zonder daktentent en kampeeruitrusting

Reist u door Botswana en verblijft u in accommodaties, kies dan voor een goed uitgeruste en krachtige 4WD. 

Vraag Offerte aan

Botswana 4x4 Autohuur met daktentent en kampeeruitrusting

Botswana is een fantastisch land om te kamperen. Op kleinschalige campsites verblijft u midden in de bush van de nationale parken. U slaapt in daktent(en) bovenop de 4x4 auto.

Vraag Offerte aan

Botswana 4x4 Autohuur Bush Campers

Wilt u meer comfort tijdens een kampeerreis door Botswana? Kies dan voor een bush camper. De bush campers zijn geschikt voor lastige zandwegen die u veel in de nationale parken zult tegen komen. De daktent staat in een zucht. De 4wd wagens zijn ruim en comfortabel ingericht.

Vraag Offerte aan

Bij 4x4 autohuur startend in Botswana wordt de huurauto meestal opgehaald in Maun of Kasane. Als tijdens de reis buurlanden Namibië en/of Zuid-Afrika worden bezocht, kan de 4WD ook worden opgehaald in bijvoorbeeld Windhoek, Johannesburg of Kaapstad.