4x4 4WD Autohuur Namibië, Botswana, Zuid-Afrika

Fair Mundo Travel

4x4 4WD Autohuur met of zonder kampeeruitrusting

Vraag een Offerte aan 

4x4 Zimbabwe Autohuur

Zimbabwe is een land met heel veel afwisseling waardoor een reis in een 4x4 huurauto heel divers kan zijn. Het land biedt prachtige landschappen en nationale parken met veel wildlife. De Zambezi rivier is een absoluut hoogtepunt in Zimbabwe, niet alleen vanwege de Victoria Falls. Ook wereldberoemde wildparken als Mana Pools en Zambezi National Park ontlenen hun schoonheid aan deze grote rivier.

Hieronder staan de meest gevraagde 4x4 huurauto's voor Zimbabwe. Mocht uw voorkeur er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op

Zimbabwe 4x4 Autohuur zonder daktentent en kampeeruitrusting

Deze uitstekende 4x4's zijn geschikt voor reizen met verblijf in accommodaties.

Vraag Offerte aan

Zimbabwe 4x4 Autohuur met daktenten en kampeeruitrusting

In Zimbabwe kan goed gekampeerd worden. Met deze 4WD's heeft u alle vrijheid. De daktenten zijn comfortabel en alle benodigheden zijn aanwezig.

Vraag Offerte aan

Zimbabwe 4x4 Autohuur Bush Campers

4x4 Bush Campers zijn comfortabeler dan 4x4's met daktenten. De tent van een bush camper heeft een pop-up techniek waardoor het snel en gemakkelijk uit en in te klappen is. Bovendien zijn bush campers van meer zaken voorzien die het kamperen minder basic maken, zoals warm water, eigen douche en chemisch toilet.

Vraag Offerte aan

Een reis met een 4x4 huurauto kan starten in Victoria Falls en Harare, de hoofdstad van Zimbabwe. Soms is een start in Bulawayo mogelijk. Er zijn ook andere mogelijkheden, bijvoorbeeld in Johannesburg in buurland Zuid-Afrika.