4x4 4WD Autohuur Namibië, Botswana, Zuid-Afrika

Fair Mundo Travel

4x4 4WD Autohuur met of zonder kampeeruitrusting

Vraag een Offerte aan 

4x4 Zuid-Afrika Autohuur

Zuid-Afrika, ook wel de Wereld in één Land genoemd, is een heerlijke bestemming om in een 4x4 rond te reizen. Zowel tijdens een kampeerreis als tijdens een reis met verblijf in accommdoaties zal de $WD u veel comfort bieden. U kunt er alle typen wegen mee trotseren en heeft goed zicht op de weg en op wildlife. De 4x4 auto's zijn uitstekend verzekerd!

In Zuid-Afrika hebben we een ruim aanbod in 4x4 huurauto's, waarvan de meest geboekte hier onder staan vermeld. Liever een ander type? Neem dan gerust contact op, dan maken we een offerte voor u op maat.

4x4 Autohuur Zuid-Afrika zonder daktentent en kampeeruitrusting

Deze hoog gelegen 4x4 auto's zijn ideaal voor safari's met de eigen huurauto. De hoge ligging zorgt er voor dat u gooed door en over de bush kan kijken om wildlife te spotten. In Zuid-Afriks die speciale 4WD trails hebben. Deze lastigere wegen brengen u op rustige plekken in het wildpark. Een goede, sterke wagen is dan noodzakelijk.

Vraag Offerte aan

4x4 Autohuur Zuid-Afrika met daktentent en kampeeruitrusting

Deze 4x4's met daktent(en) zijn ideaal voor een kampeerreis door Zuid-Afrika. 

Vraag Offerte aan

4x4 Autohuur Zuid-Afrika Bush Campers

Met een 4x4 bush camper maakt u een luxe kampeerreis door Zuid-Afrika. Alle wegen zijn voor u toegankelijk, ook de bijzondere 4WD trails in nationale parken of de moeilijker begaanbare bergpassen. En dat terwijl de bush camper van alle luxe is voorzien, zoals douche, warm water en toilet.

Vraag Offerte aan

De 4x4 autohuur start meestal in Johannesburg of Kaapstad, maar is veelal ook mogelijk in steden als Port Elizabeth en Durban.