Victoria Falls, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika met tieners

Wij zijn een familie met 2 tieners die 24 dagen lang genoten hebben van een stukje Afrika. We zijn vertrokken vanuit de Victoria Falls in Zimbabwe en geëindigd in Cape Town (Zuid Afrika). De reis bracht ons verder naar Botswana en Namibië.

We hadden een paar plaatsen doorgegeven aan Marja die we zeker wilden zien. Fair Mundo heeft verder de hele route uitgepland met verrassende stops, afwisselend vervoersmiddelen, verschillende soorten slaapplaatsen en zeker tijd voor te genieten! Alle info werd meegegeven via een handige, off-line beschikbare app.

Alles was uitstekend in orde! Precies wat we hadden gewenst. Het was een geslaagde vakantie ! Dank je Fair Mundo Travel.

Groet, Helga Plas


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Helga,

Dank je wel voor je review. Wat een heerlijke reis hebben jullie met het gezin gemaakt en goed te horen dat de kinderen het ook zo naar hun zin hebben gehad. Zuidelijk Afrika heeft zoveel moois te bieden, met zoveel afwisseling dat een reis naar ieders zin kan worden samengesteld. Fijn ook om te horen dat de app voor de reisbescheiden jullie goed is bevallen. Hopelijk genieten jullie nog lang na van deze bijzondere reis.

 

Wilt u ook reizen naar Zuidelijk Afrika? Doe dan inspiratie op met onze voorbeeldreizen of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan