Reis door Namibie met prive gids/chauffeur

Onlangs heb ik samen met een vriendin twee weken een rondreis door een gedeelte van Namibië gemaakt per auto en met een gids.

Absoluut een aanrader want behalve dat hij ons veel kon vertellen tijdens de lange ritten over wat we onderweg zagen, over het spectaculaire landschap en over de politiek, was hij ook nog een buitengewoon goede spotter van wild. We zouden zelf minstens de helft gemist hebben. En die lekke band hoefden we dus ook niet zelf te verwisselen.

Twee weken is dus echt te kort, maar er moet toch ook nog iets te wensen over blijven. De hele reis was door Fair Mundo fantastisch georganiseerd. Goede informatie vooraf, en zeer afwisselend wat accommodaties betreft. Kortom: zoen van de juffrouw en een bank vooruit.

Anne Hoijer


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Anne,

Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Fijn te horen dat de reis goed is bevallen. Met prive gids/chauffeur is het inderdaad een ontspannen manier van reizen en kom je makkelijk meer te weten over achtergronden en het dagelijks leven. Wild spotten is een vak op zich, om in schooltermen te blijven ;) We hopen dat u beide lang zult nagenieten van deze bijzondere reis.

 

Wilt u ook een reis door Namiibie maken met privé gids/chauffeur? Bekijk dan deze rondreis die als basis heeft gediend voor de reis van Anne, of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan