Safari Kruger Park

Bedankt voor het organiseren van wederom een geweldige trip naar zuidelijk Afrika, ditmaal een wat kortere trip rond en in het Kruger park. Idube was geweldig, super veel gezien en meegemaakt en dit keer kwam ook de cheetah op bezoek. We hebben letterlijk oog in oog op ooghoogte gestaan met een olifant en na 2 minuten staren naar elkaar besloot een ieder weer zijn eigen weg te gaan, spannend maar indrukwekkend. We stonden op het hangbrugje in idube toen de olifant besloot er onderdoor te willen gaan :-).

In Kruger zaten we in Skukuza en Lower Sable (eindelijk gelukt ;-)) veel gezien daar, wat een prachtig park is dat toch. We waren onder de indruk van de droogte (april, einde natte seizoen) dus 'onze' zomer zal het moeilijk worden daar, we zagen nu al veel dode nijlpaarden liggen. Zelfs de huurauto liep soepel, al met al een prachtige reis.

Hartelijk dank voor alle moeite en we nemen binnenkort contact met je op voor de volgende trip :-)

Gr Marco en Karin


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Marco en Karin,

Dank voor jullie reactie en voor het feit dat we opnieuw een mooie reis voor jullie mochten organiseren. Als ware safari liefhebbers hebben jullie inmiddels al heel wat safarireizen achter de rug. En ook deze keer weer veel gezien, gespot en beleefd. Ik zie net jullie mail met belangstelling voor Namibie en Botswana. Wat heerlijk om weer met de volgende reis bezig te zijn. Maar eerst de foto's uitzoeken van deze reis. Jullie kennende zijn er weer vele gemaakt.

 

Wilt u inspiratie op doen voor een safari door Zuid Afrika? Bekijk dan deze webpagina.

Op reis naar

Offerte aanvraag

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte aanvraag

Contactgegevens

Fair Mundo Travel
Tesschenmacherstraat 43
7415 CS Deventer

+31 (0) 570 605 735
info@fairmundotravel.nl

Aangesloten bij

SGR VvKR

Reacties

Lees wat klanten over ons zeggen

Reacties bekijken