Fly drive reis door Zuid Afrika, van Johannesburg naar Durban

We hebben een fantastische reis gehad! Alle vier hebben we genoten van het land, de dieren, de mensen, het eten etc etc. De locaties die je voor ons had geboekt vonden we verrassend en bijzonder aangenaam, dank daarvoor! Ook de reiswijzer, de bijhorende kaarten waren prima. Overal werden we goed ontvangen en waren ze op de hoogte van onze komst.

- Het reservaat Pilanusberg was super om te starten. Direct op eigen houtje al veel dieren gezien. Spannend was dat!

- Waterberg was een bijzondere plek. Huisje in het park, niemand om je heen alleen de dieren. Ook het schooltje dat we hebben bezocht, het Township Leseding en de Welfare hebben op een positieve manier indruk gemaakt. Mooi om dit met de kinderen te kunnen delen.

- Tzaneen was een cadeautje om te zijn. Prachtig plekje.

- Shindzela was een werkelijk hoogtepunt. Geweldige mensen, sfeer, ook voor de kinderen een heel erg leuke plek om te zijn. Mooie tenten, hartelijk ontvangst. - Rissington, het appartement was heerlijk om te zijn en een dagje te relaxen. Een plaatje!

- Kruger, prachtig park, veel dieren gezien (soms iets te dicht bij, kudde rennende olifanten om de auto...)

- Swaziland, mooie plek, leuke hutten! Hebben we nog mountainbikes gehuurd. Wel paar keer lang in de auto maar elke dag werden we weer verbaasd en verrast door wat we zagen.

- Hiltop Camp vonden we de minst prettige locatie. Beetje muf huisje. Wel prachtig park!

- Mpila vonden we weer helemaal geweldig!

- Lidiko in st. Lucia was ook weer een heerlijk plekje!

Marja, we vinden dat je het fantastisch hebt samengesteld en geregeld! deze reis is voor ons een hele bijzondere, mede dankzij jou inzet en expertise.

Hartelijk dank daarvoor! Veel groeten, Familie Gilsing-Peters


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Margriet, Michel, Tijn en Ties,

Dank je wel voor deze heerlijk positieve reactie. Fijn dat jullie zo'n goede reis hebben gemaakt. Het was ook een mooie afwisseling tussen natuur, wildlife en lokale gemeenschap. Niet voor niets wordt Zuid Afrika "de wereld in 1 land" genoemd. Ook goed te horen dat de kinderen hebben genoten. Dank voor alle complimenten. Daar zijn we erg blij mee. We hebben met veel plezier alles voor jullie geregeld.

De voorbeeldreis Safari door de mooiste wildparken van Zuid Afrika heeft als uitgangspunt gediend voor deze reis.