Afwisselende reis door Namibie

Onze 20 daagse reis,perfect georganiseerd door Fair Mundo Travel, was fantastisch. Alles klopte van het begin tot het eind. Namibie is een prachtig land en is een absolute aanrader voor iedereen die van natuur houdt.

Wij reisden in een paar weken van de rode zandduinen, via de kust (kayakken met zeehonden!) en daarna het droomlandschap van Spitzkoppe naar de wildparken. We waren in Etosha, Onguma en Erindi Game Reserve. Vooral dat laatste park is een enorm feest: je mooie huisje staat aan een waterpoel waar het een komen en gaan van dieren is, op zo'n 50 meter afstand. fantastisch.

Door de verscheidenheid van deze reis, lijkt of we veel langer zijn weggeweest. De lodges waren sfeervol en comfortabel, het eten prima en de mensen aardig.

Kortom: een geweldige ervaring, mede door de goede voorbereiding door Fair Mundo Travel.

Groeten, Hermine Koning


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Hermine, Hartelijk dank voor deze enthousiaste review en complimenten. Heerlijk dat jullie zo hebben genoten. Namibie heeft inderdaad erg veel te bieden. Veel meer dan alleen maar woestijn, wat soms gedacht. De reis kan erg afwisselend worden vormgegeven, fijn te horen dat dat jullie goed is bevallen. Het is zeker een goed teken als je het gevoel hebt veel langer weg te zijn 😀 Hopelijk blijven de herinneringen nog lang levendig.

 

Wilt u op reis naar Namibie? oe dan ispiratie op met deze voorbeeldreis of

Vraag vrijblijvende Offerte aan

Tip: plan een Namibie ver van te voren (circa 9 maanden voor vertrek) en voorkom de teleurstelling van volgeboekte accommodaties.