Huwelijksreis Namibië Botswana

Onze huwelijksreis hebben we met veel plezier samengesteld met Marja. We hadden onze reis geboekt voor september 2020. Helaas kwam Corona om de hoek kijken, waardoor de reis twee keer uitgesteld is. We zijn enorm blij dat we geboekt hebben bij Fair Mundo Travel. Dankzij hen is de ervaring positief gebleven, ondanks de tegenslagen, en hebben we met goed advies de juiste keuzes kunnen maken om de reis alsnog door te laten gaan.

Dit jaar mochten we in April eindelijk op reis en ook daar was alles netjes verzorgd. De reis was duidelijk toegelicht en alle zaken verliepen dan ook voorspoedig Ook bij uitdagingen gedurende de reis zijn we goed geholpen. De reis was echt fantastisch en we hebben dan ook een prachtige herinnering aan onze huwelijksreis om nog vele jaren van te genieten.

Nogmaals bedankt Fair Mundo, voor deze mooie reis!
Jeffrey en Nadine


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Jeffrey en Nadine,
Dank jullie wel voor de mooie review en complimenten. Wat een prachtige foto! Super romantisch met de ondergaande zon en een sundowner bij de hand 😍 De uitstel door corona maakte de voorpret wel erg lang, zullen we maar zeggen. Fijn dat jullie nu toch op reis konden en met zoveel onvergetelijke herinneringen zijn teruggekomen. Heel veel succes en plezier met het uitzoeken van alle foto's!

-----
Wilt u ook een mooie (huwelijks)reis maken door Namibië en Botswana? Bekijk dan de Luxe Rondreis Namibië Botswana die ter inspiratie heeft gediend voor de reis van Jeffery en Nadine, of

Vraag vrijblijvende Offerte aan