Namibie met prive gids, Victoria Falls, houseboat op Chobe rivier en fly in Kalahari Botswana

We zijn dit jaar naar Namibië geweest en hebben daar een rondreis gemaakt met een chauffeur/gids in het zuidelijke deel van het land. Prachtig! Een zeer bekwame chauffeur en gids!

Na een tweedaags bezoek aan de Victoria Falls hebben we een paar dagen met een boot op de Chobe rivier gevaren, veel wild gezien en genoten van de rust.

Als afsluiting zijn we naar het Tau Pan Camp in de Kalahari Game Reserve geweest, waar we veel wild hebben gezien; het was een prachtige afsluiting van een mooie trip.

Alles was tot in de puntjes verzorgd en iedere 'wisseling' van reisagent, gids, boot of vliegtuig verliep vlekkeloos. Marja had alles keurig geregeld en op elkaar afgestemd. Het was een gebalanceerde trip met een goed en afwisselend programma.
Maria en André van Strijp


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Maria en Andre,

Hartelijk dank voor deze mooie reactie. Wat een prachtige reis hebben jullie gemaakt. En ook zo afwisselend.Woestijnen, canyon, rivieren en watervallen, wat heeft Zuidelijk Afrika toch veel te bieden. Fijn dat alles goed is verlopen en jullie volop konden genieten. Dank ook voor de complimenten. We hebben de reis met veel plezier voor jullie geregeld.

 

Wilt u ook naar Zuidelijk Afrika en reizen met chauffeur/gids? Bekijk dan deze rondreis ter inspiratie of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan