Groepsreis Victoria Falls, Namibië en Botswana

Hartelijk dank voor je welkom thuiskaart, en ja, we hebben een onvergetelijke indrukwekkende vakantie gehad. We hebben zoveel mogen beleven en zijn vol met verhalen over deze wereld. We zullen nog heel lang nagenieten van onze foto's, video's en herinneringen. Maar de geur van Afrika die hebben we achter moeten laten en ligt nu alleen nog in onze gedachten.

De groep die we hadden was heel prettig en leuk divers van leeftijd. Iedereen uit de groep heeft volop meegewerkt om een zo gezellig mogelijke periode met elkaar te beleven. Daarmee hebben we ook geluk gehad. De beide gidsen Petros en Shandly waren uitstekend in het begeleiden van onze groep en vormde een goed geheel met de groep. Shandly was de enige chauffeur en beide waren gids en kok voor en met ons. We hebben ons wel verbaast over de langen werkdagen die met name Shandly maakte.

Het fijne is dat er zo goed als geen verkeer is. We hebben het gehele programma zoals beschreven kunnen doorlopen, maar voor de extra opties was echter geen tijd. Daarbij moeten we stellen dat ook de behoefte om nog meer te willen zien en te beleven er bij een ieder niet zo was. Het programma zat vol met de vele indrukken en dat was voor ons ook meer dan voldoende. 

Voor ons waren Etosha, Desert Camp, Makgadikgadi zoutvlakte en het kamperen in de Okavango delta onvergetelijk. Maar de andere plaatsen deden er absoluut niet voor onder. Het waren steeds prachtige en bijzondere lodges in een indrukwekkende omgeving. Voor ons is het absoluut niet de laatste keer dat we een Afrika reis zullen ondernemen. Heel veel dank aan Fair Mundo Travel voor al het werk zodat wij van onze reis konden genieten.

Met vriendelijke groeten, Nina en Rob


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Nina en Rob,

Wat een heerlijke, afwisselende reis hebben jullie gehad. Het ontmoeten van allerlei verschillende mensen is inderdaad een voordeel van een groepsreis. De route van jullie reis is fantastisch: veel afwisseling met diverse activiteiten die Namibië en Botswana zo bijzonder maken. Veel plezier met het uitzoeken van foto's en video's. De specifieke geur van Afrika kan helaas niet worden meegenomen, maar wie weet zoeken jullie die heerlijke geur in de toekomst nog eens weer op 😉

 

Wilt u ook in een kleine groep door Namibië en Botswana reizen? Bekijk dan het dagprogramma van deze reis of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan