Rondreis Namibië Botswana

Wij hebben een fantastische reis van drie weken gemaakt door Namibië en Botswana. Eén van de gezinsleden vatte het mooie samen met 'deze reis heeft eigenlijk mijn verwachtingen overtroffen!'.

Het landschap is ontzettend afwisselend, van de Namib-woestijn tot de Atlantische Oceaan en van de Victoria Falls tot de Okavango Delta. We hebben veel olifanten, giraffes en buffels gezien en genoten van onder andere paardrijden, een ballonvaart, een culturele tour en natuurlijk een aantal game drives. De accommodaties waren gerieflijk en qua eten meestal voor ieder wat wils!

De reis was perfect georganiseerd. Gaandeweg bleek dat het een heel gepuzzel moet zijn geweest, het op elkaar afstemmen van de afstanden, locaties en activiteiten en het sloot allemaal 100% goed aan, petje af! We zullen nog een tijd nagenieten van deze reis!
Hanneke van Gils
 


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Hanneke en familie,
Dank je wel voor deze mooie review en complimenten! Goed te horen dat jullie terugkijken op een fantastische reis die zelfs meer heeft geboden dan op voorhand verwacht. Wat een afwisseling in landschap, activiteiten en belevenissen; jullie hebben ontzettend veel gezien en gedaan. Fijn dat jullie nog lang zullen nagenieten van deze mooie reis.

---

Bent u van plan een reis door Namibië en Botswana te maken? Bekijk dan de voorbeeldreis Rondreis Namibië en Botswana die als basis heeft gediend voor de reis van Hanneke en familie; of

Vraag een Offerte aan