Reis Namibie, Botswana, Victoria Falls in kleine groep

Alweer bijna 3 weken geleden teruggekomen uit Afrika. We hebben daar dankzij Fair Mundo Travel een onvergetelijke reis mogen maken door Zambia, Namibië en Botswana.

De verscheidenheid aan landschap en omgeving is het meest opgevallen, elke keer veranderde de omgeving en telkens werd het weer mooier. We waren met een groep van 12 mensen + 2 gidsen. We hebben het erg getroffen met de groep en met de gidsen. We hadden een gids met heel veel ervaring en kennis en daar hebben we dus veel van mogen leren en mee mogen ervaren. Als je van avontuur houdt is het zeker aan te bevelen.

Ook door zo’n reis door Fair Mundo Travel te laten regelen is zeker aan te bevelen. Alles was tot in de puntjes voorbereid en verzorgd!

Roy Tellegen


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Roy,
Dank je wel voor je enthousiaste review. Fijn te horen dat jullie hebben genoten van deze mooie groepsreis. Een goede gids is inderdaad cruciaal voor een succesvolle reis. Dank ook voor de fijne complimenten. We hopen dat jullie nog lang nagenieten. Met zulke mooie foto's moet dat vast lukken!

---

Denkt u ook aan het maken van een fantastische groepsreis door Zuidelijk Afrika? Bekijk dan de Groepsreis Namibië, Botswana en Victoria Falls waar Roy zo enthousiast over is. Of

Vraag Offerte aan