Reis met 4x4 en daktenten en in lodges door Botswana en Zimbabwe

Onze vakantie in Botswana en Zimbabwe was fantastisch. Er voelt niets avontuurlijker dan zelf met een 4x4 en een tent op het dak de natuurparken van deze landen te ontdekken.

Gelukkig was er een break halverwege met 2 nachten in een lodge in Hwange. Wat een luxe: een lekker zacht bed, heerlijk eten en fantastisch uitzicht op het enige water in de weide omtrek. Dat trekt heel veel wild aan in de droge periode. Dus diner with elephants.

En ook de tweede helft van de trip was spectaculair, met als hoogtepunt Mana Pools. Als je de kans krijgt, doen!

Dank je wel Marja, want alles was super geregeld. En de lodges die je hebt gevonden, echt geweldig.

Groeten, Christien Bergman.


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Christien,
Dank voor deze mooie review. Wat een heerlijke en afwisselende reis hebben jullie gemaakt. Veel gezien en gedaan; dichtbij de natuur door het kamperen en af en toe het comfort van heerlijke lodges. En natuurlijk maken de uitstekende locatie van de lodges de safaribeleving compleet. De foto getuigt dat jullie diner with elephants, zoals je het noemt, letterlijk te nemen is. Dank ook voor de complimenten, erg fijn om te horen. Hopelijk blijven jullie lang nagenieten van deze reis.

 

Wilt u ook in een 4x4 met daktent op reis? Bekijk dan deze voorbeeldreis die deels als basis heeft gediend voor de reis van Christien, of

Vraag vrijblijvende Offerte aan