Fly-in safari naar Mana Pools, Lake Kariba en Hwange National Park in Zimbabwe

Op een middag wakker worden oog in oog met een olifant die een beetje nieuwsgierig naar ons stond te kijken, of moeder en dochter olifant die tot aan de restaurant tent kwamen en daar met slurf de blaadjes die op de tent gevallen waren, er af schudden om lekker op te eten. Een lunch die vertraagd werd omdat er een olifant op ons pad stond en bleef staan tot hij of zij het tijd vond om door te lopen. Een ondeugend aapje met reuze trek die zomaar een broodje stal van onze tafel en dan het ook nog kwijtraakte aan een andere dief. Tja, zomaar een greep uit de vele ervaringen met het "bush life" in Zimbabwe.

Daarnaast ontzettend gelachen met een Amerikaanse gast die voor het eerst en redelijk onvoorbereid naar Zim was gereisd en er stellig van overtuigd was dat Mitch de hippo in haar tent liep. Van schrik kon ze niet op haar fluitje blazen en later begreep ze dat deze hippo elke nacht langs de tenten liep te grazen. Ze kon er zelf ook hard om lachen.

Alle lof naar onze gidsen, alle mensen van de drie kampen en Marja die ons een onvergetelijke reis bezorgde.

Groeten,
Marian Schenk en Herman Slotboom


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Marian en Herman,

Dank jullie wel voor deze levendige review. Wat een heerlijke, relaxte sfeer beschrijven jullie. Dat is echt genieten op safari. De camps in Zimbabwe lenen zich daar dan ook bij uitstek voor. Fijn te horen dat jullie reis naar Mana Pools, Lake Kariba, Hwange en Victoria Falls echt naar jullie zin is geweest. Dank dat we opnieuw een mooie reis voor jullie hebben mogen organiseren.

 

Wilt u een onvergetelijke reis maken naar Zimbabwe? Bekijk dan onze Zimbabe-rondreizen voor de mogelijkheden, of

Vraag vrijblijvende Offerte aan