Fly-in safari Botswana door gezin met volwassenen kinderen

Botswana is een zeer unieke plek. Dankzij de kleinschalige accommodaties in een stijl die past bij de omgeving, erg aardige mensen en een fantastisch wildleven voelt het alsof je heel dicht bij de natuur staat waar de tijd heeft stilgestaan. De keuze van de parken en accommodaties van Fair Mundo Travel was uitstekend.

Alles was zeer comfortabel met goed gezelschap en lekker eten. De mensen in de kampen waren erg vriendelijk en ongelooflijk effectief. De rangers wisten elke dag een nieuw avontuur te maken. De organisatie van Fair Mundo Travel was uitstekend. We verbleven op 4 locaties met 5 vluchten tussen de kampen. Het werkte allemaal met de precisie van een Zwitsers horloge, maar tegelijkertijd voelde het erg ontspannen aan. Het kwam allemaal heel natuurlijk.

Dit was een geweldig familie-avontuur en een zeer ontspannende tijd.

Groeten, Pierre Giradin


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Pierre,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn te horen dat u met z'n allen een goede tijd heeft gehad. Het was dan ook een fly-in safari reis door Botswana, met prachtige lodges en tented camps en volop tijd voor elkaar. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend is, zeker als de kinderen volwassen en het huis uit zijn. Dank ook voor de complimenten. Hopelijk geniet u allemaal nog lang na van deze bijzondere reis.

 

Wilt u ook een mooie fly-in safari door Botswana maken? Bekijk dan deze voorbeeldreizen ter inspiratie of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan