Reis door Namibie met prive gids/chauffeur en 4x4-wagen

Begin van het jaar kwamen op het idee een rondreis door Namibie te maken. Na wat zoeken op internet, kwamen we in kontact met reisbureau Fair Mundo Travel. We werden op gebeld door een zekere Marja, die informeerde wat onze wensen waren. Na diverse telefoon gesprekken, zijn we tot een mooie rondreis met chauffeur en gids gekomen.

We werden 11 november door een gids genaamd Paulo de Oliviera opgehaald in ons guesthouse Vondelhof in Windhoek, met een safari jeep 4 x 4 met koelkast. We konden zo door zelf niet te rijden optimaal genieten van de wilde dieren, natuur en rust. De lodges die Marja voor ons had uitgekozen, waar gewoon super, met een zeer goede keuken.

Dan niet te vergeten het bezoek aan de stammen Himba's en de Bosjesmannen, ze hebben ons uitgelegd hoe ze leefden, de jachttechnieken, en hoe ze voor verschillende ziekten medicijnen maakten uit de planten van de natuur.

Na voldoende wilde dieren gespot te hebben, belandden we op een catamaran de oceaan op. We werden verrast door robben en pelikanen op dek en het mooie uitzicht. Deze tocht werd afgesloten met champagne, oesters en snacks.

Van hier vervolgden we onze weg naar Sossusvlei, we brachten een bezoek aan de duinen, genaamd big papa, big mama en deadvlei, echt mooi hoe de duinen verkleurden met de zoninval. Op 30 november zijn we weer via Windhoek naar huis gereisd. We raden iedereen aan zo een goed verzorgde rondreis te maken.

Groeten, familie Derckx


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste familie,

Hartelijk dank voor deze mooie reactie. Wat heeft u een prachtige reis gemaakt en veel gezien en meegemaakt. Met een prive gids/chauffeur en eigen 4x4 auto is het ook zo ontspannen reizen. Alles is geregeld en de gids vertelt veel over het land, de mensen en de wilde dieren. Ook fijn dat u onderweg nog bij familie hebt kunnen verblijven die in Namibie woont.

Dank voor de mooie complimenten. We hebben de reis met veel plezier voor u samengesteld en georganiseerd. 

 

Wilt u ook met een prive gids/chauffeur en auto door Namibie reizen? Bekijk dan ter inspiratie deze Rondreis Namibië met privéchauffeur/gids die als basis heeft gediend voor de reis van familie Derckx, of

Vraag vrijblijvende Offerte aan