Rondreis Malawi

Onze reis naar Malawi was een meer dan fantastische ervaring! Complimenten voor hoe je de reis in elkaar hebt gezet, de volgorde van de plekken en de accommodaties die je hebt gekozen! De upgrade in Liwonde was fantastisch, we zaten in twee safaritenten direct aan de waterhole (’s avonds liep er een olifant tussen onze beider tenten door net toen we terugkwamen). Dus fantastisch mooie accommodaties met een meer dan uitstekende verzorging (fantastisch goede kwaliteit eten en service), die ieder voor zich ook heel goed in de setting passen.

Maar belangrijker nog is hoe fantastisch mooi het land is, wat we allemaal hebben gezien qua wild (oa een luipaard en een cheeta), en hoe ontzettend vriendelijk de mensen zijn die we hebben ontmoet. Malawi heeft inmiddels natuurlijk een speciaal plekje in Hinte’s hart, maar ook Jan-Willem en ik zijn diep onder de indruk van dit fantastisch mooie en vriendelijke land. Dank nogmaals dat jij deze ervaring voor ons mede mogelijk hebt gemaakt!

Hartelijke groet, Imanda


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Imanda, Jan-Willem en Hinte,

Dank voor jullie mooie review. Hoe bijzonder is het om Hinte, aan het einde van haar stage in Malawi, te bezoeken, een idee te krijgen van waar ze heeft gewerkt en gewoond. En dat met z'n drieën een rondreis door het gastvrije Malawi maken. Wat hebben jullie veel gezien qua landschap, natuur en wildlife. En tijdens ons telefoongesprek vertelde je over uiteenlopen ontmoetingen, van locals tot andere reizigers en expats. Erg interessant om ervaringen en standpunten uit te wisselen. Malawi heeft een onvergetelijke indruk achter gelaten, heb ik begrepen. Dank voor jullie complimenten. We hebben de reis graag en met veel plezier voor jullie georganiseerd.

---

Bent u nieuwsgierig welke voorbeeldreis als basis heeft gediend voor de reis van Imanda? Bekijk dan de rondreis Self drive Malawi of

Vraag Offerte aan