Fly Drive Zuid-Afrika: Omgeving Johannesburg en Kaapstad

In november hebben mijn vriend en ik een geweldige reis gemaakt door Zuid Afrika! Omdat we graag zoveel mogelijk wilde zien in ruim drie weken, hebben we het, na enig vooronderzoek, via Fair Mundo travel geboekt.

We hebben besloten om een rondje Johannesburg te doen en hierna door richting Kaapstad. Kololo is een aanrader, superleuk, vrijstaand huisje met uitzicht op (af en toe) giraffes en naast een big five gebied. In de eerste minuten zagen we al een Cheetah met jong. Heel bijzonder om te zien. Shinzela was ook heel gaaf, een tent omringt door eventuele dieren (er zit geen hek om het kampt), maar wel de luxe van een eigen badkamer en een goed bed!

Dit hebben wij gedaan nadat we door het Krugerpark zelf zijn gereden, dan is dit echt geweldig. De tracker zoekt naar sporen en binnen twee uur hadden we vier van de big five gezien en nog vele andere, prachtige dieren!!

Marja nam ruim de tijd voor ons om al onze wensen te bespreken en paste ook heel goed binnen het budget! Echt een aanrader, denk niet dat we het zelf beter hadden kunnen doen. Al met al een reis helemaal aangepast naar onze wensen en ons budget, een reis richting Afrika zou ik alleen maar via Fair Mundo Travel boeken.

Groetjes,
Marie-Louise de Rooij


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Marie-Louise,

Dank je wel voor deze review en voor de complimenten. Erg fijn om te horen dat jullie een mooie reis hebben gemaakt en hier met veel plezier op terug kijken. Mochten jullie weer naar Afrika willen reizen, dan zijn we jullie natuurlijk graag van dienst.

 

Op zoek naar een mooie fly-drive door Zuid-Afrika? Bekijk dan onze voorbeeldreizen of:

Vraag vrijblijvende Offerte aan