Namibië, Botswana en Victoria Falls in een kleine groep

Op 15 juni 2019 zijn we met een ander stel uit onze buurt voor een 3-weekse reis naar Namibië en Botswana vertrokken. Wij hadden vooraf het idee om zelf te rijden, maar uiteindelijk besloten we om een kleinschalige groepsreis te boeken. Daar hebben we nooit spijt van gehad. De groep bestond naast ons vieren uit een 4-tal andere stellen uit Nieuw-Zeeland, Engeland, Duitsland en Zwitserland. In totaal 14 personen inclusief 2 gidsen van de lokale reisorganisatie.

Ik kan niet anders zeggen dan dat we een fantastische reis gehad hebben. Als we dit op eigen houtje hadden gedaan, hadden we niet zoveel gezien als nu en waarschijnlijk ook niet de lodges gevonden waar we tijdens deze reis overnacht hebben. Er spreekt ook mee dat we een geweldig leuke groep hadden met twee zeer kundige, sympathieke gidsen.

We hebben veel gezien en gereisd en zijn elke dag vroeg opgestaan, maar het was de moeite waard. Je bent uiteraard afhankelijk van de andere personen in de groep, maar ik raad iedereen aan om dit soort vakanties met een groep te doen. Je ziet en hoort zoveel meer dan met zijn tweeën of met zijn vieren. Wij zijn helemaal verkocht aan zuidelijk Afrika!

Met vriendelijke groet, Sjaak Kommers


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Sjaak,

Dank voor de mooie review en goed te horen dat jullie terugkijken op een fantastische reis. Zoveel gezien en ervaren! Dank ook voor de mooie foto's die hebben ontvangen en waaruit de afwisseling in de reis goed naar voren komt. We kunnen ons goed voorstellen dat u verkocht bent aan Zuidelijk Afrika en herkennen dat gevoel helemaal :)

 

Ook genieten van Zuidelijk Afrika in een kleine groep? Bekijk dan deze mooie kleinschalige groepsreis Namibië, Botswana en Victoria Falls of

Vraag vrijblijvende Offerte aan