Luxe privé mobiele kampeersafari Botswana

Alweer een week terug uit Botswana waar we een privé kampeersafari hebben beleefd die alle verwachtingen ver overtrof! Alles was door Marja tot in de puntjes georganiseerd. Het verblijf bij Drumbeat was zelfs meer dan luxe kamperen. Ook hetgeen wat niet te voorspellen is, de dieren die je gaat zien, was overweldigend. Wij zijn er nog helemaal vol van en bekijken met veel plezier alle mooie foto’s en filmpjes. Wij kijken alweer uit naar onze volgende Botswana Safari in 2024 georganiseerd door Marja en zeker ons verblijf bij Drumbeat.

Groet,
Linda en Jan


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Linda en Jan,
Dank jullie wel voor jullie enthousiaste review en mooie complimenten. Het is werkelijk niet te geloven wat jullie allemaal hebben gezien! In ons telefoongesprek spraken jullie over leeuwen in het camp, wilde honden, een luipaard met kill in de boom een aardwolf met jong, leeuwen met welpjes en vechtende schildpadden. En dat was nog maar een greep uit alle belevenissen. Het zal wel even duren voordat jullie alle foto's en video's hebben gearchiveerd, maar om beeldmateriaal van deze avonturen uit te zoeken is alles behalve een straf. Fijn te horen dat we jullie Botswana reis voor 2024 weer mogen organiseren. Dat doen we met veel plezier en passie.

---

Heeft u ook zin in een safari avontuur dwars door de nationale parken van Botswana? Bekijk dan de voorbeeldreis Luxe Rondreis Botswana met privé gids of

Vraag Offerte aan