Uitgebreide self drive reis door Namibie en Botswana

Het was werkelijk een onvergetelijke en fantastische reis!! We waren niet alleen onder de indruk van de landen en accomodaties, maar ook van de opzet van de reis, geweldige tips, service en persoonlijke aandacht. We kregen zelfs nog een attentie voor ons huwelijk. Werkelijk geweldig! Tijdens ons eerste telefoongesprek om de mogelijkheden door te spreken, werd al snel duidelijk dat wij voor deze reisorganisatie en Marja in het bijzonder zouden kiezen. Daar hebben we absoluut geen minuut spijt van gehad, wat een bijzondere ervaring! We zijn verliefd geworden op Afrika! Lieve Marja, onwijs bedankt!

Groeten,
Frank en Ellen van Geel


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Frank en Ellen,

Dank jullie wel voor deze mooie reactie. En voor de prachtige complimenten, die we natuurlijk heel erg op prijs stellen. Zo fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de reis en onze service zo waarderen!

En wat voor een huwelijksreis hebben jullie gemaakt: een perfecte mix tussen natuur, landschap, wilde dieren en cultuur. Game drives, bootcruises, bezoek aan Himba, overnachting op zoutpannen, bezoek aan San, met een klein vliegtuigje naar een tented camp diep in de Okavango Delta, bezoek aan lokaal dorp, self drive door Etosha, naar de rode duinen van Sossusvlei... Wat een fantastische afwisseling van al het moois Namibie en Botswana te bieden hebben.

Er zit echter wel een risico aan het reizen door deze landen en dat is jullie ook overkomen, begrijp ik.... Verliefdheid op Afrika 😍.... En uit ervaring kan ik vertellen dat deze nooit meer overgaat, maar of dat zo erg is? 😄

 

Wilt u een self drive door Namibië en Botswana maken? Doe dan inspiratie op met deze Rondreis Namibië en Botswana, of

Vraag vrijblijvende Offerte aan