Rondreis Johannesburg, Krugerpark, St Lucia, Battlefields

In september heeft Marja weer een geweldige reis naar Zuid Afrika voor ons geregeld, in een rustig tempo. Begonnen met 8 dagen Krugerpark in verschillende Camps. Heel veel gezien! En heerlijk gebraaid. Het is toch een mooi park.

Hierna naar Eswatini, Hlane Camp. Wat een rust hier! Heel veel neushoorns, vooral bij de drinkplaats in het camp, gezien. Maar ook meerdere malen leeuwen. Onze volgende bestemming was Tembe Elephant Park. Ons 2e bezoek hier, een geweldige fijne plek. Heel veel big Tuskers gezien, soms pal naast de jeep.

Daarna lekker lang naar St. Lucia. Van hieruit de hippo&croc tour gedaan. Ook met een hele prettige gids naar Hluhluwe National Park. In Hluhluwe binnen een uur the big four gezien en heel veel ander wild. Zelf nog wat rondgereden in de Isimangaliso wildparken langs de kust, waar we ook neushoorns en veel ander wild en vogels hebben gezien.

Dan nieuw voor ons : the Battlefields. Met een gids zijn we op pad gegaan. Heel interessant. Ook het openluchtmuseum Talana in Dundee bezocht. Als afsluiter naar het Golden Gate park. Wat een ruimte en uitzichten hier. Niet zo veel wild, maar wel apart zijn de witstaart Gnoes. Ook het Basotho Village bezocht.

En ja dan weer terug naar Holland. Maar wat kunnen we weer terugkijken op een fantastisch geregelde reis. Marja weer super bedankt voor je ondersteuning hierin.

Groetjes, Sonja en Frits Esser


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Sonja en Frits,

Hartelijk dank voor jullie enthousiaste review. Fijn te horen dat jullie weer hebben genoten van jullie geliefde Zuid-Afrika. Wat een heerlijk afwisselende reis, met voor jullie veel bekende plekken. Maar safari's vervelen nooit en elke keer is er weer iets anders te zien en laat wildlife weer ander gedrag zien. Maar ook na vele keren Zuid-Afrika heeft het jullie toch weer wat nieuws geboden. Zuid-Afrika is zo veelzijdig en wordt niet voor niets "De Wereld in één Land" genoemd. Veel succes met het maken van het fotoalbum. We ontvangen graag weer een linkje 😉

 

Ook zelf rijden door Zuid-Afrika terwijl alles voor u in de puntjes is geregeld? Bekijk deze rondreis die als inspiratie heeft gediend voor de reis op maat van Sonja en Frits, of:

Vraag vrijblijvende offerte aan