Rondreis Zuid-Afrika met gezin

Onze reis met ons gezin naar Zuid-Afrika is voor ons een aaneenschakeling van mooie ervaringen geworden. Onze keuze om dit te laten organiseren kwam al snel op Fair Mundo Travel. Samen met onze wensen en de adviezen van de reisorganisatie zijn we tot een mooie route en invulling hiervan gekomen. Men heeft vanuit passie erg hun best gedaan om onze wensen in de reis terug te laten komen, wat ook gelukt is (heldere beschrijving, mooie tips voor game-drives, whale watching en andere zaken; van te voren geregeld). Zuid-Afrika is een onvergetelijke reis voor ons geworden. Prachtige momenten met dieren, de verschillende landschappen en niet te vergeten de prachtige cultuur onder de plaatselijke bevolking.

Familie Meuleman


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Peter, Inge, Marlou, Robert en Saskia,

Dank voor jullie review. Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de reis door Zuid Afrika. Zuid Afrika heeft inderdaad veel te bieden. Zoals jullie omschrijven is er een prachtige mix van wildlife, natuur en cultuur te maken. Heerlijk om een deze reis te maken met de kinderen. Dat is genieten tijdens de reis en biedt mooie gemeenschappelijke herinneringen voor later. 

 

De reis van familie Meuleman is geinspireerd op deze voorbeeldreis. Er zijn culturele belevingen aan toegevoegd. Zo kan bijvoorbeeld een townshiptour worden toegevoegd

Vraag vrijblijvende Offerte aan