Safari Zuid-Afrika

Onze reis naar Zuid-Afrika was werkelijk een onvergetelijk avontuur dat we voor altijd in ons hart zullen koesteren. We hadden het geluk dat Marja van Fair Mundo Travel deze reis voor ons heeft geregeld en we zijn haar enorm dankbaar voor de planning en organisatie. Vanaf het moment dat we in Zuid-Afrika aankwamen, voelden we ons volledig verzorgd en begeleid. Marja had elk detail van onze reis op een manier gepland die ons in staat stelde om te genieten van de prachtige diversiteit van dit geweldige land.

Van de adembenemende landschappen tot de rijke cultuur en wilde dieren, elke dag bracht nieuwe verbazing en verwondering. Een van de hoogtepunten van de reis waren ongetwijfeld de safari's in Kololo en Timbavati waar we oog in oog stonden met enkele van 's werelds meest majestueuze dieren. Het geluid van brullende leeuwen en het zien van olifanten en neushoorns in hun natuurlijke habitat was werkelijk adembenemend.

Marja's aandacht voor detail en haar vermogen om onze persoonlijke interesses en behoeften in de reisplanning op te nemen, maakte het verschil. Enkele aanpassingen op de reis, zoals het kunnen duiken aan de kust werden goed opgenomen in het programma en zorgende voor een prachtige route.

Leuk detail dat we vanwege ons 30 jarige huwelijk in een aantal lodges werden verrast met een fles champagne. De herinneringen die we hebben opgedaan tijdens deze reis zijn van onschatbare waarde.

Als je ooit overweegt om Zuid-Afrika te bezoeken, kunnen we Marja en Fair Mundo Travel van harte aanbevelen. Deze reis was voor ons ontzettend waardevol.

Familie Nas


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste familie,
Dank jullie wel voor deze prachtige review. Ontzettend fijn te horen dat jullie hebben genoten van de reis door Zuid-Afrika. We zijn erg blij dat deze extra speciale reis jullie waardevolle herinneringen heeft gebracht. Mooi om de bijzondere ervaringen als familie te delen. Dank ook voor de fijne complimenten, dat waarderen we zeer. 

---

Wilt u ook genieten van een reis door Zuid-Afrika? Bekijk dan de reis Safari Zuid-Afrika of 

Vraag Offerte aan