Namibie reis in 4x4 met daktent

Wie op zoek is naar een bijzondere reis maar zelf niet veel tijd heeft om alles uit te zoeken, kan ik aanraden om contact op te nemen met Marja/Fair Mundo Travel!

Wij hebben twee weken rondgereisd door Namibië per 4x4 auto met daktent. We vinden het erg bijzonder dat Marja op basis van een telefoongesprek voor ons een reis heeft samengesteld die perfect bij ons past. Kamperen onder de sterrenhemel, wild spotten vanuit je eigen auto en het bewonderen van de mooiste zonsondergang. Namibië was voor ons twee weken lang onbezorgd genieten.

We willen Marja nogmaals bedanken dat zij, ondanks dat wij laat waren met boeken, ons zo goed heeft geholpen.

Tim & Marissa


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Tim en Marissa,

Bedankt vor jullie mooie review. Goed om te horen dat jullie hebben genoten van de reis door Namibie. Wat een vrij gevoel geeft het kamperen met een daktent. Precies zoals jullie beschrijven: genieten van de sterrenhemel, wildlife en zonsondergangen. Namibie is onbeschrijflijk mooi. Dank ook voor jullie complimenten. Door de kleinschaligheid is de beschikbaarheid in Namibie beperkt, niet alleen in het hoogseizoen. Maar gelukkig is het gelukt; we hebben met veel plezier jullie reis ontworpen en geregeld.

 

Wilt u ook Namibie verkennen? Bekijk dan onze voorbeeldreis of

Vraag vrijblijvende Offerte aan