Safari met eigen huurauto in Zuid Afrika

Dank je wel voor de kaart die je ons hebt toegestuurd. Wij hebben dit enorm gewaardeerd. Was een leuke thuiskomer. Wij hebben een waanzinnige vakantie gehad, waarin we onze hobby's fotograferen en filmen uitgebreid hebben kunnen uitvoeren. Ik kan het niet anders verwoorden. Complimenten dat alles zo goed geregeld was en wat een superlocaties heb je geregeld. Jammer dat het allemaal weer achter de rug is, want wij zouden zo weer terug gaan. Gelukkig kunnen we nog even nagenieten bij het verwerken van ons beeldmateriaal. Dank je wel voor alle tips en adviezen die je ons gegeven hebt. Groet Dick en Conny van den Heuvel.


Reactie van Fair Mundo Travel:

Bedankt voor deze mooie reactie en complimenten. Jullie hebben inderdaad een prachtige reis gemaakt met veel mogelijkheden om wild te spotten. Goede rangers, jullie eigen oplettende blik en geduld, gecombineerd met wat geluk hebben er voor gezorgd dat jullie heel veel wild en bijzondere situaties hebben gezien. Goed te horen dat jullie het naar de zin hebben gehad. En ja, als Afrika je een keer te pakken heeft, dan vraagt dat om meer :)

Wilt u een reis naar Zuid Afrika maken met de focus op wildlife, bekijk dan onze voorbeeldreis Mooiste safariparken van Zuid Afrika.