Zambia vakantie met safari's in twee wildparken

Unieke safari in Zambia! We hebben een 14-daagse rondreis gemaakt door twee parken in Zambia. Na een dag in Lusaka, zijn we gestart in Kafue National Park, waar we bij Mukambi Safari Lodge en de kleinschalige tentenkampen Busanga Plains Camp en Musekese Camp verbleven. De locaties waren heel verschillend, maar we zijn overal erg verwend met aandacht en lekker eten.

De opbouw was perfect, elke plek meer afgelegen en bijzonderder. We hebben tijdens de game drive en in de kampen prachtige momenten beleefd: vechtende hippos, jagende cheeta, een leeuwin die langs liep bij de lunch en daarna voor de ingang van onze tent ging liggen en olifant 1 meter naast mijn zoon's bed.

In de 2e week zijn we naar South Luangwa National Park gevlogen met een klein vliegtuigje waarbij onze zoon naast de piloot mocht zitten. We zijn gestart bij Kafunta River Lodge en vervolgens naar Three Rivers Camp en terug. Ook hier zijn we niets tekortgekomen en hebben we genoten van de onvergetelijke momenten waarbij de wilde dieren zo dichtbij waren.

Wilde honden, een hyena en luipaard op 1 sighting, bavianen die een luipaard uit de boom wilden drijven. Zeer indrukkend! Alles ging volgens planning, die met de app heel duidelijk werd aangegeven.

We hebben wederom een prachtige reis gemaakt via Fair Mundo Travel, super bedankt!
Merijn, Ka Man en Shasa


Reactie van Fair Mundo Travel:

Beste Merijn, Ka Man en Shasa,
Dank jullie wel voor deze prachtige review over jullie Zambia vakantie. Fijn om te horen dat jullie hebben genoten en wat hebben jullie veel gezien en beleefd! Jullie hebben een ideale combinatie gemaakt van Kafue National Park en South Luangwa National Park. Beide parken zijn een fantastische aanvulling op elkaar. Dat blijkt natuurlijk ook wel uit de bijzondere sightings! We hopen dat jullie er nog lang van zullen nagenieten. En dank jullie wel voor de complimenten en dat we weer een mooie reis voor jullie mochten ontwerpen en organiseren.

----
Ook zin in een onvergetelijke Zambia vakantie? Bekijk dan deze Rondreizen Zambia ter inspiratie, of

Vraag een Offerte aan